Sådan Installeres Driveren Automatisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Driveren Automatisk
Sådan Installeres Driveren Automatisk

Video: Sådan Installeres Driveren Automatisk

Video: Sådan Installeres Driveren Automatisk
Video: Sådan slår du automatisk installation af drivere fra i Windows 10 2024, Kan
Anonim

Den korrekte funktion af udstyret, der er installeret i en pc, sikres ved tilstedeværelsen af drivere. Det er vigtigt at forstå, at specifikke filer skal bruges til hvert operativsystem.

Sådan installeres driveren automatisk
Sådan installeres driveren automatisk

Nødvendig

  • - Drivers Pack-løsning;
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

I Windows-systemer er der en funktion til automatisk valg og installation af drivere. Aktivér din internetforbindelse. Åbn egenskaberne for elementet "Computer" i menuen "Start". Følg linket "Enhedshåndtering". Find den hardware, som du har brug for til at opdatere drivere. Det skal markeres med et udråbstegn.

Trin 2

Dobbeltklik på venstre museknap på navnet på den valgte enhed. Åbn fanen Drivere, og klik på knappen Opdater. Klik nu på emnet "Automatisk søgning efter opdaterede drivere". Vent et stykke tid, mens systemet søger efter egnede filer.

Trin 3

Hvis denne procedure lykkes, starter den automatiske installation af den nye driverpakke. Desværre fører brugen af den beskrevne metode ikke altid til de ønskede resultater.

Trin 4

Ganske ofte kan du automatisk opdatere drivere til de mest almindelige enheder ved hjælp af bestemte hjælpeprogrammer. Download Drivers Pack Solution-softwaren. Vent til hardware-analysen er afsluttet. Denne proces kan tage flere minutter.

Trin 5

Når du har åbnet programmets hovedmenu, skal du vælge fanen "Drivere". Undersøg listen over tilgængelige servicepakker. Marker afkrydsningsfelterne for det udstyr, som du vil installere nye drivere til.

Trin 6

Klik på knappen "Installer" i venstre kolonne i arbejdsvinduet. Derefter vises en menu med et forslag om at oprette et systemgendannelseskontrolpunkt. Forsøm ikke denne mulighed, fordi det beskrevne værktøj ikke altid bestemmer kompatibiliteten af filer med hardwaren pålideligt.

Trin 7

Klik på knappen "Ja". Efter oprettelse af kontrolarkivet starter installationen af de valgte drivere automatisk. Vent til denne proces er afsluttet, og klik på knappen "Genstart nu" i det nye vindue.

Anbefalede: