Sådan Starter Du Lommeregnerprogrammet I Windows

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Lommeregnerprogrammet I Windows
Sådan Starter Du Lommeregnerprogrammet I Windows

Video: Sådan Starter Du Lommeregnerprogrammet I Windows

Video: Sådan Starter Du Lommeregnerprogrammet I Windows
Video: ТАЙМЛАПС БУДУЩЕГО: Путешествие к концу времени (4K) 2024, April
Anonim

Lommeregnerprogrammet dukkede op i standardsættet af Windows OS-værktøjer for længe siden - så snart computeren blev en "hjemmecomputer" og ikke kun en enhed til en smal kreds af specialister. Der er også mange måder at starte denne applikation på, så du kan vælge den, der passer bedst til dig.

Sådan starter du lommeregnerprogrammet i Windows
Sådan starter du lommeregnerprogrammet i Windows

Instruktioner

Trin 1

Åbn operativsystemets hovedmenu - tryk på Win-tasten eller klik på knappen "Start" på proceslinjen. Hvis du forrige gang brugte lommeregnerprogrammet for ikke så længe siden, finder du et link til at starte det i venstre kolonne. Ellers skal du gå til menusektionen med navnet "Alle programmer", rulle ned på listen over emner, der er placeret i den, og åbne mappen "Standard". Linket til start af lommeregneren er som standard placeret i det.

Trin 2

I de nyeste OS-versioner - Windows 7 og Vista - er der tilføjet et felt til indtastning af en søgeforespørgsel til hovedmenuen. Det gør det let at komme til det ønskede program eller kontrolpanel-applet uden at skulle gå gennem alle menupunkterne. Det er meget simpelt at kalde lommeregnerprogrammet gennem en sådan søgeforespørgsel - tryk på Win-tasten, skriv kun to bogstaver "ka" og tryk på Enter. Du behøver ikke at klikke i indtastningsfeltet til forespørgslen samt klikke på "Lommeregner" -elementet, som vises på listen over søgeresultater.

Trin 3

Du kan også åbne lommeregneren gennem programstartdialogen. For at ringe til denne dialog skal du åbne hovedmenuen og vælge punktet "Kør". Hvis visningen af dette punkt i menuen er deaktiveret i indstillingerne til dit operativsystem, skal du bruge "genvejstasterne" Win + R. Skriv derefter kommandoen calc og tryk på Enter-tasten eller klik på OK-knappen, så startes applikationen af operativsystemet. I de nyeste operativsystemer kan denne kommando, i stedet for startdialogen, indtastes i søgefeltet, som er beskrevet i det foregående trin.

Trin 4

Hvis det er mere bekvemt for dig at bruge genveje på skrivebordet til at påkalde applikationer, skal du oprette et sådant ikon til lommeregneren. For at gøre dette skal du ved hjælp af metoden beskrevet i første trin finde linket til at starte det i hovedmenuen og trække det til skrivebordet med musen.

Trin 5

Nogle gange har du brug for en lommeregner hele tiden, og du skal åbne den hver gang du starter din computer. I dette tilfælde kan du tilføje et link for at starte det til startlisten, og programmet åbnes automatisk, når du tænder for din computer. Mappen "Startup" er placeret i samme sektion i hovedmenuen, hvor mappen "Standard", som gemmer linket til start af lommeregneren, også er placeret - bare træk dette link med musen fra en mappe til en anden.

Anbefalede: