Sådan Får Du Shararam-kort Gratis Uden SMS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Shararam-kort Gratis Uden SMS
Sådan Får Du Shararam-kort Gratis Uden SMS

Video: Sådan Får Du Shararam-kort Gratis Uden SMS

Video: Sådan Får Du Shararam-kort Gratis Uden SMS
Video: КАК ПОЛУЧИТЬ ШАРАРАМ КАРТУ И РУМБИКИ БЕСПЛАТНО?! 2024, April
Anonim

Shararam er et populært sjovt onlinespil for børn. Hver dag vises opdateringer i den, som kan købes til den lokale valuta - Shararam-kort og Rumbiki. De kan købes for rigtige penge, men ikke alle kan bruge denne metode til at få flere muligheder i spillet. Derfor er unge spillere interesseret i, hvordan man får et Shararam-kort gratis uden SMS, og hvor man kan få Rumbiki.

Sådan får du Shararam-kort gratis uden SMS
Sådan får du Shararam-kort gratis uden SMS

Hvad er gratis og betalte Shararam-kort?

Shararam-kortet i et sjovt pædagogisk spil med Smeshariki gør det muligt for en karakter at købe tøj, huse, åbne klubber, have seje kæledyr og rejse.

Du kan købe kort i Shararam, mens du køber nogle typer, kan du få gratis Rumbics.

Der er flere typer kort i spillet.

Tidligere var det muligt at få et kortvarigt Shararam-kort gratis i en periode på 1 til 3 dage for Rumbiki modtaget for korrekte svar på Smeshariki-skolen, nu vises denne mulighed kun lejlighedsvis under specielle kampagner.

Minimumskortet til Shararam har en periode på 7 dage. Du kan blive ejer ved at sende SMS. Der var en periode, hvor det var muligt at vinde et specielt gavekort gratis i "Smeshariki - Beginning" -kampagnen, men på nuværende tidspunkt er det ikke gyldigt.

De, der har købt et kort i en måned, kan i gave modtage forskellige tøj og baggrunde til deres personlige side.

Under særlige kampagner har spillerne mulighed for at købe et seks måneders kort. Som en bonus gives magiske evner og huse til det.

Sammen med det almindelige årlige abonnement på Shararam kan du få et specielt hjem, som du bare ikke kan få. Du kan vælge en boligmulighed blandt dem, der tilbydes efter din smag.

Der er også et hemmeligt agentkort. Det er næsten umuligt at få et sådant kort gratis i Shararam. Sammen med sit køb i 3 måneder eller et år kan brugeren få en af tre "spiongaver" at vælge imellem. Ud over standardfunktionerne på Shararam-kortet giver denne mulighed dig ret til at blive en hemmelig agent i spillet med Smeshariki.

Sådan får du et Shararam-kort gratis

Mange forældre er imod, at børn bruger penge på at købe kort i spillet, på trods af at det er uddannelsesmæssigt og udviklingsmæssigt. Hvis din familie er blandt dem, kan du prøve at få Shararam-kortet gratis ved at deltage i forskellige konkurrencer.

Så på ShararamOtvety.ru-webstedet trækker de regelmæssigt Rumbics, kort og andre gaver.

Hvis du vil vide mere detaljeret om, hvilke kampagner der i øjeblikket er gyldige i spillet, kan du gå til diskussionerne om den officielle Shararam-gruppe på Vkontakte sociale netværk. Der kan du finde ud af i detaljer alle betingelserne for de aktuelle konkurrencer.

Du kan blive ejer af et specielt kort til at bringe brugere til gruppen og til spillet. Jo mere dine venner ønsker at blive studerende på Smeshariki-skolen, jo større er sandsynligheden for at blive ejer af den ønskede pris.

Du kan få et Shararam-kort uden SMS til det bedste digt om Smesharikov. Hvis du ikke har poetiske talenter, så bed dine forældre om at hjælpe dig.

Få Shararam-kort gratis tilbydes på tredjepartssider. Nogle portaler lover at snyde Rumbiki ved hjælp af snyderi, andre er klar til at give et kort til at sende gratis SMS. Udfør ikke sådanne handlinger uden forældres samtykke, som i de fleste tilfælde kan du i stedet for et gratis Shararam- og Rumbik-kort få en virus på din computer eller bruge penge på din telefon uden at blive ejer af de ønskede bonusser.

Anbefalede: