Sådan Spiller Du På Et Lokalt Netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du På Et Lokalt Netværk
Sådan Spiller Du På Et Lokalt Netværk

Video: Sådan Spiller Du På Et Lokalt Netværk

Video: Sådan Spiller Du På Et Lokalt Netværk
Video: Псс, пацан, есть чё по грешникам? ► 1 Прохождение Dante’s Inferno (Ад Данте) 2024, Kan
Anonim

Hvis du har et lokalt netværk derhjemme eller på kontoret, kan du spille forskellige computerspil, der understøtter Multiplayer-tilstand gennem det. Princippet om at spille på et lokalt netværk er det samme for de fleste spil. Overvej muligheden for at spille på et lokalt netværk ved hjælp af eksemplet på et af de mest populære onlinespil - Counter Strike.

Sådan spiller du på et lokalt netværk
Sådan spiller du på et lokalt netværk

Instruktioner

Trin 1

For at spille LAN-spil skal du sørge for, at dine computere er i netværk. Dette kan gøres ved hjælp af standardoperativsystemværktøjer. Åbn enhver filhåndtering (standard "Explorer" eller "Total Commander"), og kontroller, om der er computere i "Network Neighborhood" -mappen. I Windows-operativsystemet er computere på et lokalt netværk grupperet i grupper kaldet "MSHOME" eller "WORKGROUP". Når du har kontrolleret, at computerne er forbundet til det lokale netværk, kan du begynde at spille.

Trin 2

Start Counter Strike-spillet, og vælg den person, der vil oprette det nye spil. Hans computer vil blive betragtet som en server. For at oprette et spil i hovedspilmenuen skal du vælge punktet "Nyt spil". Ved at trykke på denne knap åbnes en dialogboks, hvor du kan indstille de nødvendige muligheder for det fremtidige spil, såsom gameplay-parametre, samt beskyttelse mod andre deltagers uønskede adgang til spillet. For hvert onlinespil kan du indstille en grænse for deltagerne samt oprette en adgangskode til at oprette forbindelse til serveren. Start spillet, og vent på, at det indlæses.

Trin 3

Annoncer til resten af spillerne, at spillet er oprettet. For at oprette forbindelse til spillet i hovedspilmenuen skal du vælge punktet "Find servere". I denne undermenu skal du klikke på fanen "Local Area Network" (LAN), som viser alle spil oprettet på det lokale netværk. Vælg det spil, du ønsker, og klik på "Deltag". Vent på, at dataene indlæses, og resten af spillerne deltager.

Anbefalede: