Sådan Strækkes Flash

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strækkes Flash
Sådan Strækkes Flash

Video: Sådan Strækkes Flash

Video: Sådan Strækkes Flash
Video: Маша и Медведь - Game Over (59 серия) 2024, Kan
Anonim

Flash er en platform til oprettelse af forskellige webapplikationer såsom animation, bannerannoncer, spil, video- og lydoptagelser. Der er flere måder at strække billeder på hele siden på dit websted.

Sådan strækkes flash
Sådan strækkes flash

Instruktioner

Trin 1

Brug et webstedslayoutværktøj såsom https://makecode.ru/theme/css-30/CSS 3.0. Takket være egenskaben baggrundsstørrelse gengiver det billedet i den givne skala. Indtast værdier i enheder (em, cm, px osv.) Og i procent (dette indstiller billedets størrelse til elementets bredde eller højde). Hvis du angiver en værdi, modtager den anden den automatiske status. Hvis du indstiller omslag eller indeholder, fylder billedet proportionalt pladsen på webstedet uden mellemrum, og dets centrum falder sammen med midten af siden. Denne metode fungerer i browsere: Opera, Safari, Chrome uanset. Hvis du har brug for at få vist Flash i Mozilla Firefox, skal du i "objekt" -tagget angive "blok" -billedtypen for det. Ellers vil en lodret rullepanel være til stede i billedet i browseren.

Trin 2

For at ændre størrelsen på flashen skal du indtaste * {margin: 0; padding: 0} på browsersiden. I en bestemt browser fungerer denne kode forskelligt (hver er indrykket som standard). Husk, du kan output flash og ikke begrænse zoom til 100%. I dette tilfælde skal du angive body tag {display: inline;}. Det fjerner grænsen omkring billedet.

Trin 3

Hvis du har brug for at øge størrelsen på et bevægeligt billede (klip, video), kan du prøve at oprette en "gummi" -blitz, der ændres for at udfylde browservinduet helt. Først og fremmest skal du oprette metoden onResize, som forbereder billedet til at reagere på ændringer i vinduesstørrelsen. Bind derefter objektet til Stage-klassen, så det begynder at få oplysninger om browservinduets størrelse. Stage har nogle statiske egenskaber. I dette tilfælde skal du bruge tilstanden Stage.scaleMode = "noScale", som ikke skalerer filmen fuldstændigt i henhold til vinduets dimensioner og ikke strækker individuelle elementer i Flash.

Anbefalede: