Sådan Kommer Du Ud Af Gendannelsestilstand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Ud Af Gendannelsestilstand
Sådan Kommer Du Ud Af Gendannelsestilstand

Video: Sådan Kommer Du Ud Af Gendannelsestilstand

Video: Sådan Kommer Du Ud Af Gendannelsestilstand
Video: Hvorfor fungerer vinkelsliberen ikke? Værktøjsreparation 2024, Kan
Anonim

Systemgendannelse er en systemprocedure, der giver dig mulighed for at vende tilbage til et givet punkt med visse indstillinger, der blev installeret på det tidspunkt. Hvis du startede gendannelsen ved et uheld, kan du prøve at afslutte denne tilstand og afbryde den.

Sådan kommer du ud af gendannelsestilstand
Sådan kommer du ud af gendannelsestilstand

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke har gennemgået alle trin for at starte systemgendannelsestilstanden, skal du prøve flere gange at klikke på knappen "Tilbage" eller "Annuller" i dette program. Dette giver dig mulighed for at lukke det eller vende tilbage til startskærmen og vælge andre gendannelsesmuligheder. Hvis programmet fryser og ikke reagerer på tastetryk, skal du trykke på Ctrl + alt="Image" + Del på tastaturet og tvinge det til at afslutte ved hjælp af programadministratoren.

Trin 2

Udfør en hurtig genstart af computeren, hvis gendannelsesprocessen allerede er startet. For at gøre dette skal du prøve flere gange at trykke på kombinationen Ctrl + alt="Image" + Del og vælge muligheden for at genstarte eller lukke ned i programadministratoren. Hvis dette ikke hjælper, skal du trykke på Reset-knappen på systemenheden eller holde computerens tænd / sluk-knap nede i et par sekunder, hvilket vil resultere i en lukning eller øjeblikkelig genstart. Bemærk, at du tager denne handling på egen risiko og risikerer - at afbryde gendannelsesprocessen kan føre til alvorlige fejl i systemet, hvilket kan resultere i, at det stopper indlæsningen.

Trin 3

Vælg indstillingen for at annullere systemgendannelsen, så snart proceduren er afsluttet, og computeren genstarter. Start genoprettelsestjenesten igen, og klik på tilbagekaldsknappen. Processen med at fortryde en gendannelse er identisk - systemet udfører de nødvendige handlinger og genstarter computeren.

Anbefalede: