Sådan Begrænses Netværksadgang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Begrænses Netværksadgang
Sådan Begrænses Netværksadgang

Video: Sådan Begrænses Netværksadgang

Video: Sådan Begrænses Netværksadgang
Video: Containerizing an ASP.NET Core 3.0 Web API 2024, Kan
Anonim

Internettet er et verdensomspændende system af sammenkoblede computernetværk, der er bygget på brugen af IP-protokollen og routing af datapakker. Dette netværk danner et globalt informationsrum, der fungerer som den fysiske base for hele internettet. Begrebet "Internet" kaldes ofte "World Wide Web" og "Global Web", og folk bruger undertiden "Internet".

Sådan begrænses netværksadgang
Sådan begrænses netværksadgang

Nødvendig

Personlig computer

Instruktioner

Trin 1

Internetadgang er de midler og metoder, hvormed brugerne forbinder hinanden på afstand. I dag bruges ordet "Internet" i hverdagen. Oftest mener vi World Wide Web og de tilgængelige oplysninger i det og ikke selve det fysiske netværk. Der er tidspunkter, hvor en person skal afbryde sin computer fra netværket. Dette kan afhænge af mange faktorer. For eksempel skal du helt begrænse netværksadgang på din computer på grund af et langt fravær.

Trin 2

For at afbryde forbindelsen helt fra netværket skal du først foretage de relevante indstillinger. Du skal have et operativsystem med et modem installeret. Åbn startmenuen på proceslinjen. Vælg "Kontrolpanel". Klik på ikonet "Netværksforbindelser". Hvis der ikke er noget ikon, skal du klikke på fodnoten til venstre "Skift til klassisk visning". Dette gøres for at gøre det lettere for dig selv at søge. I den klassiske visning vises alle faner.

Trin 3

I det vindue, der åbnes, skal du vælge den netværksforbindelse, du har brug for. Ring til genvejsmenuen, og højreklik på ikonet. Klik på fanen "Deaktiver". Du kan også aktivere netværksadgang tilbage. For at gøre dette skal du højreklikke på forbindelsesikonet og vælge fanen "Aktivér". Du kan kontrollere status på Internettet ved at højreklikke på forbindelsesikonet. Vælg derefter kolonnen "Status". Komplet information om den aktuelle netværksforbindelse vises. Generelt kan vi sige, at deaktivering eller aktivering af internetadgang udføres med blot et par enkle trin, så der kræves ingen specielle operativsystemfærdigheder.

Anbefalede: