Sådan Startes Eksternt Skrivebord

Indholdsfortegnelse:

Sådan Startes Eksternt Skrivebord
Sådan Startes Eksternt Skrivebord

Video: Sådan Startes Eksternt Skrivebord

Video: Sådan Startes Eksternt Skrivebord
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Remote Desktop giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dit hjem eller din arbejdscomputer hvor som helst ved hjælp af en anden computer og internettet eller lokalnetværket. Efter tilslutning har du adgang til alle funktionerne på den tilsluttede computer, som om du stod bag den.

Sådan startes eksternt skrivebord
Sådan startes eksternt skrivebord

Instruktioner

Trin 1

For at oprette forbindelse til et eksternt skrivebord kan du bruge både enkeltstående programmer og indbyggede Windows-værktøjer. Lad os overveje forbindelsen ved hjælp af eksemplet på et standardprogram, der er installeret som standard sammen med operativsystemet. Først og fremmest skal du tillade fjernforbindelse på computeren, som du planlægger at bruge eksternt. Sørg for, at du er logget ind som administrator. Højreklik på ikonet "Denne computer" på skrivebordet, og vælg menuen "Egenskaber". I fanen "Systemegenskaber" skal du vælge fanen "Fjernbrug". Aktiver indstillingen "Tillad fjernadgang til denne computer".

Trin 2

For at aktivere fjernadgang til din computer skal du være medlem af gruppen Administratorer eller gruppen Brugere til fjernskrivebord. For at føje en bruger til "Remote Desktop User Group" skal du logge på som "Administrator". Højreklik derefter på ikonet "Denne computer" på skrivebordet, og vælg menuen "Egenskaber". I fanen "Systemegenskaber" skal du vælge fanen "Fjernbrug". Klik på knappen Vælg fjernbrugere. Vælg "Tilføj" i det vindue, der vises. I vinduet til indtastning af navnet på de valgte objekter skal du indtaste navnet på den bruger, du vil tilføje, eller klikke på knappen "Avanceret" og derefter på "Søg". Dette finder alle de brugere, der er til stede på dit system. Du kan også ændre søgeplaceringen og søge efter brugere på nettet. Efter tilføjelse af brugere skal du klikke på knappen "Ok".

Trin 3

Hvis du planlægger at oprette forbindelse eksternt til "Administrator" -kontoen, skal du indstille en adgangskode til den. Gå til adressen: "Start" -> "Indstillinger" -> "Kontrolpanel" -> "Brugerkonti". Vælg computeradministratorkontoen, og klik på Opret kontoadgangskode. Indtast koden i to felter, klik på "Anvend". Husk eller skriv den indtastede adgangskode ned.

Trin 4

Efter de nødvendige indstillinger kan du oprette forbindelse til fjerncomputeren. Kør "Start" -> "Programmer" -> "Tilbehør" -> "Kommunikation" -> "Forbindelse til eksternt skrivebord". I vinduet til fjernforbindelse skal du indtaste navnet eller IP-en på linjen "Computer" på den computer, du kan oprette forbindelse til eksternt. Klik på "Opret forbindelse" I Windows velkomstvindue skal du indtaste dit brugernavn, adgangskode og domæne, hvis det kræves. Klik på "Ok".

Anbefalede: