Sådan Tilføjes Et Inputsprog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Inputsprog
Sådan Tilføjes Et Inputsprog

Video: Sådan Tilføjes Et Inputsprog

Video: Sådan Tilføjes Et Inputsprog
Video: Sådan bruger du mikrofonen i tastaturet 2024, Kan
Anonim

Ikke hver bruger er tilfreds med et eller to inputsprog installeret i operativsystemet som standard. Hvis du skal skrive tekst på forskellige sprog, er der behov for yderligere tastaturlayouter.

Sådan tilføjes et inputsprog
Sådan tilføjes et inputsprog

Instruktioner

Trin 1

De fleste trin til konfiguration af Windows-systemet, inklusive tilføjelse af et input-sprog, udføres fra systemmenuen "Kontrolpanel". I nederste venstre hjørne af din skærm skal du klikke på Start-knappen, som i Windows Vista og 7 er en rund knap med Windows-logoet. I sektionen "Kontrolpanel" skal du vælge den menu, der åbnes.

Trin 2

Åbn sektionen "Regionale og sproglige indstillinger" ("Skift tastaturlayout eller andre inputmetoder"). Klik på fanen Tastaturer og sprog, og klik derefter på knappen Skift tastatur. Klik på Tilføj i dialogboksen Sprog og teksttjenester.

Trin 3

Vinduet "Tilføj inputsprog" åbnes foran dig. Vælg det eller de sprog, du ønsker, og marker de tilsvarende afkrydsningsfelter. Hvis du f.eks. Har brug for at tilføje japansk, skal du markere det på listen og markere afkrydsningsfeltet ud for japansk. Klik på OK for at anvende dine ændringer.

Trin 4

Når du nu skifter inputsprog på den sædvanlige måde - ved hjælp af en tastaturgenvej eller ved at klikke på sprogindikatoren på proceslinjen - kan du skifte tastaturlayout til det sprog, du tilføjede.

Trin 5

Således, hvis du ønsker det, kan du tilføje nye inputsprog og fjerne ubrugte. For at slette et unødvendigt sproglayout skal du åbne dialogboksen "Sprog og tekstinputtjenester" igen, vælge det unødvendige sprog ved at klikke med musen og derefter klikke på knappen "Slet". For at anvende de foretagne ændringer skal du klikke på knappen "OK".

Anbefalede: