Sådan Starter Du Tjenester I Windows XP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Tjenester I Windows XP
Sådan Starter Du Tjenester I Windows XP

Video: Sådan Starter Du Tjenester I Windows XP

Video: Sådan Starter Du Tjenester I Windows XP
Video: Пару слов про windows xp starter 2024, Kan
Anonim

I Windows XP-operativsystemet er det muligt at starte tjenester manuelt. Således vil du være i stand til at kontrollere deres arbejde og allokere ressourcerne på din computer korrekt. Du kan vælge og aktivere de tjenester, du har mest brug for.

Sådan starter du tjenester i Windows XP
Sådan starter du tjenester i Windows XP

Nødvendig

Computer, der kører Windows XP

Instruktioner

Trin 1

Her er et par måder at aktivere tjenester i Windows XP på. Den første måde er som følger. Klik på ikonet "Denne computer" med højre museknap. En kontekstmenu vises, hvor du vælger "Administrer". Vinduet Computeradministration åbnes. Find linjen "Services og applikationer" på højre side, og dobbeltklik på den. I det næste vindue skal du vælge linjen "Services" og også dobbeltklikke på den med venstre museknap.

Trin 2

En liste over alle tjenester vises. Find den, du vil starte på listen, og venstreklik på den. En beskrivelse af den valgte tjeneste vises i vinduet til venstre. Klik på den med højre museknap. Vælg derefter "Kør" i genvejsmenuen. Luk derefter alle vinduer. Genstart din computer, og din valgte tjeneste starter.

Trin 3

Hvis du kender navnet på den tjeneste, du vil starte, er den anden metode bedre for dig, da den er hurtigere. Klik på Start. Vælg "Alle programmer", derefter - "Standardprogrammer". I standardprogrammer skal du klikke på "Command Line".

Trin 4

På kommandolinjen kan du aktivere starten af tjenesten. For at gøre dette skal du indtaste kommandoen Sc config start = aktivere og trykke på Enter-tasten. Efter et sekund vises en meddelelse om, at den valgte tjeneste starter. Luk derefter kommandoprompt og genstart computeren. Hvis der vises en meddelelse om, at den kommando, du indtastede, ikke er en intern eller ekstern kommando, et eksekverbart program eller en fil, så har du indtastet det forkerte servicenavn.

Trin 5

For at administrere nogle tjenester skal din konto have administratorrettigheder, ellers kan du ikke starte den. Brug kommandoen Sc.exe på kommandolinjen for at få flere oplysninger om tjenester.

Anbefalede: