Sådan åbnes Visuelle Bogmærker

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Visuelle Bogmærker
Sådan åbnes Visuelle Bogmærker

Video: Sådan åbnes Visuelle Bogmærker

Video: Sådan åbnes Visuelle Bogmærker
Video: SÅDAN LAVER DU ET BOGMÆRKE 2024, April
Anonim

Når du går på en endeløs rejse på Internets bølger, kan du fare vild blandt mange interessante oplysninger. For ikke at glemme de mest interessante steder skal du vende tilbage til dem senere ved at trykke på en knap og føje dem til listen over bogmærker.

Sådan åbnes visuelle bogmærker
Sådan åbnes visuelle bogmærker

Instruktioner

Trin 1

Åbn et browservindue. Find knappen på værktøjslinjen, der er ansvarlig for bogmærker. I Opera-webbrowseren er der menuknapper og en hurtig værktøjslinje til venstre. Find knappen Bogmærker, og klik på den. Du vil se en liste over websteder, der er føjet til hurtigopkaldet. De kan kategoriseres i tematiske grupper, som du har oprettet for nem søgning på siden. Klik på den mappe, du er interesseret i, med venstre museknap. Det åbnes, og du vil se en liste over websteder, der er gemt i denne temaliste. Venstreklik på navnet på webstedet, og det åbnes med det samme som erstatning for den aktuelle side. Hvis du ikke ønsker at lukke siden på det websted, du aktuelt er på, skal du højreklikke på det ønskede bogmærke og i den kontekstmenu, der åbnes, vælge "Åbn i en ny fane". Begge sider vil være aktive på forskellige faner på den samme browserside. Du kan bladre gennem fanerne i Opera-browseren med musen. De er placeret under den øverste proceslinje.

Trin 2

Hvis du i de hurtige indstillinger i Opera-browseren ikke valgte at gøre bogmærkeknappen på værktøjslinjen aktiv, skal du åbne bogmærkemappen gennem "Menu" -tjenesten ved at åbne den generelle browsermenu og klikke på indstillingen "Bogmærker".

Trin 3

Hurtig adgang til bogmærker er tilgængelig i Opera-browseren. Åbn en ny browserfane, og du vil se hurtigopkald: bogmærker vist i små vinduer på en side. Klik på den, der giver hurtig adgang til det websted, du har brug for.

Trin 4

Du kan åbne listen over visuelle bogmærker i Mozilla Firefox ved hjælp af knappen Bogmærker placeret i øverste værktøjslinje i browseren. Ved at trykke på tastekombinationen "Ctrl + Shift + B" kan du begynde at administrere bogmærker - for eksempel ved at distribuere dem i mapper.

Trin 5

For at åbne mappen med gemte bogmærker i Google Chrome-browseren skal du klikke på knappen "Menu", som er placeret i øverste højre hjørne af browseren. Vælg fanen "Bogmærker" i menuen. Ved at klikke på funktionen "Vis altid bogmærkebjælke" opretter du en åben liste over bogmærker under adresselinjen i browseren. Således vil de åbne faner altid være i dit synsfelt. Klik på dem som minimerede browserfaner for at aktivere arbejdet med det valgte sted. For at begynde at arbejde med bogmærker - sorter dem i mapper, tilføj eller fjern - klik på "Bookmarks Manager", som er i den samme bogmærke-menu.

Anbefalede: