Sådan Fjernes Baidu - Kinesisk Antivirus

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Baidu - Kinesisk Antivirus
Sådan Fjernes Baidu - Kinesisk Antivirus

Video: Sådan Fjernes Baidu - Kinesisk Antivirus

Video: Sådan Fjernes Baidu - Kinesisk Antivirus
Video: Yandex vs. Baidu: кто круче? Структура бизнеса, финансы и перспективы / Распаковка 2024, Kan
Anonim

Jeg var meget uheldig, jeg installerede denne Baidu sammen med et eller andet program (antivirusprogrammet kom i en trailer, som det viste sig senere). Jeg slettede det tre gange, det blev gendannet igen. Kampen mod antivirusprogrammet fortsatte i en uge, indtil denne muck forsvandt helt fra den bærbare computer. Vær tålmodig, det kommer godt med.

Sådan fjernes Baidu - kinesisk antivirus
Sådan fjernes Baidu - kinesisk antivirus

Instruktioner

Trin 1

På grund af Baidu begynder systemet at hænge hårdt, og generelt kan jeg ikke lide det, når ukendte og unødvendige programmer tilstopper hukommelsen. Først og fremmest går vi i sikker tilstand. Hvordan man gør det, skrev jeg tidligere. Jeg vil straks sige, at computeren nægter dig adgang til nogle af dine handlinger. Det er okay, bare gå til næste trin.

Før vi starter en krig med "baida", gør vi skjulte filer og mapper synlige. Vi går ind i tjenesten, derefter i mappeparametrene og i fanen "visning" markerer du afkrydsningsfeltet "Vis skjulte filer og mapper".

Trin 2

Hold musepilen over panelet, højreklik og ring til task manager. Vi gennemfører alle processer, hvor der er kinesiske tegn. For at gøre dette skal du højreklikke på linjen med processen og bekræfte afslutningen. I sikker tilstand er der muligvis ikke sådanne processer, intet, lad os gå videre.

Billede
Billede

Trin 3

I søgningen går vi ind i Baidu og sletter alle mapper og filer, som vores langmodige computer finder for os. Ikke slettet? Vi prøver at omdøbe mappen (vi husker bare, hvordan vi omdøbte den) og prøver igen at slette den. Kontroller endnu en gang manuelt følgende mapper og slet alt, hvad der ikke er slettet:

C: / Program Files / Baidu

C: / Program Files / Common Files / Baidu

C: / ProgramData / Baidu

Trin 4

Tryk derefter på Win + R, indtast regedit i vinduet, rediger fanen, vælg "find", skriv Baidu igen, tryk på "find next" og slet alle fundne Baidu. Vi sletter kun "baidu", ellers fungerer det ikke særlig godt. Du kan prøve at kopiere navnet på selve programmet på kinesisk (jeg fik det i menuen "start", kopierede det derfra).

Derefter lancerer vi СCleaner, renser computeren, renser papirkurven, renser de midlertidige filer igen (hvordan man gør det - jeg skrev i den sidste artikel), genstart og start igen - slet de tidligere omdøbte mapper, gentag alt igen. Det hjalp mig ikke med det samme, men alligevel forsvandt denne muck.

Anbefalede: