Sådan Omgår Du Kaspersky-forældrekontrol

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omgår Du Kaspersky-forældrekontrol
Sådan Omgår Du Kaspersky-forældrekontrol

Video: Sådan Omgår Du Kaspersky-forældrekontrol

Video: Sådan Omgår Du Kaspersky-forældrekontrol
Video: Kaspersky Total Security 2021 License KEY to 2024 | License Key 100% Working 2024, April
Anonim

Antivirusprogrammet Kaspersky Internet Security 2012 inkluderer forældrekontrol. Forældrekontrolafsnittet bruges til at opsætte brugerrettigheder og kontrollere deres handlinger. For at omgå forældrekontrol skal du kende adgangskoden for at få adgang til programindstillingerne. Hvis denne adgangskode går tabt, skal du bruge gendannelsesproceduren.

Sådan omgår du Kaspersky-forældrekontrol
Sådan omgår du Kaspersky-forældrekontrol

Nødvendig

  • - computer;
  • - internettet;
  • - administratorrettigheder.

Instruktioner

Trin 1

Gå til programmets websted, til supportafsnittet. Artiklen på linket passer dig https://support.kaspersky.com/faq/?qid=208638595 for en detaljeret beskrivelse af proceduren til håndtering af en mistet adgangskode. Download passOFF2011.zip-filen som angivet i trin 1. For at pakke filerne ud af arkivet skal du åbne Winrar- eller Total Commander-programmet. Hvis du ikke har denne software, kan du finde den på softodrom.ru. Installer i systemkataloget på den personlige computer

Trin 2

Genstart din computer. For at gøre dette skal du klikke på "Start", "Lukning" og vælge "Genstart computer". Efter startvinduet til computerens start skal du trykke på F8 på tastaturet. Det er værd at trykke flere gange, ellers kan du springe det rigtige øjeblik over. Operativsystemet viser en liste over opstartstilstande, vælg "Sikker tilstand".

Trin 3

Efter opstart af computeren i sikker tilstand skal du åbne de udpakkede filer og køre x86.reg eller x64.reg for henholdsvis 32-bit eller 64-bit version af operativsystemet. Du kan finde ud af din version af Windows gennem "Egenskaber" -elementet ved at gå til "Denne computer" -genvejen. Svar bekræftende på begge spørgsmål i operativsystemet, og genstart computeren.

Trin 4

Disse handlinger vil være synlige for computeradministratoren, da du ikke kan indstille den samme adgangskode, som var. Forsøm ikke sikkerhedsproblemer, og skift ikke antivirusindstillinger, hvis du ikke er operativsystemadministrator. Generelt kan vi sige, at det ikke er svært at omgå Kaspersky-forældrekontrol, men det kan skade både antivirussoftware og en personlig computer. Hvis du har brug for at genaktivere forældrekontrol, kan du gøre dette via antivirus-kontrolpanelet.

Anbefalede: