Sådan Finder Du Dit Windows-serienummer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Dit Windows-serienummer
Sådan Finder Du Dit Windows-serienummer

Video: Sådan Finder Du Dit Windows-serienummer

Video: Sådan Finder Du Dit Windows-serienummer
Video: Топ 5 скрытых полезных программ Windows 10 2024, Kan
Anonim

Windows-operativsystemet, som ethvert produkt, har sit eget serienummer, også kaldet en aktiveringskode. Hvis du ved et uheld har mistet Microsoft-etiketten med koden, er det meget muligt at genkende den og gemme den til fremtiden. Det skal dog bemærkes, at produktkoden, som findes i egenskaberne for "Denne computer", ikke stemmer overens med licensaktiveringsnøglen.

Sådan finder du dit Windows-serienummer
Sådan finder du dit Windows-serienummer

Nødvendig

  • - computer;
  • - internettet;
  • - Microsoft Product Key Finder-program.

Instruktioner

Trin 1

Åbn din browser, og indtast navnet på det værktøj, der hjælper med dette problem, i søgefeltet - Microsoft Product Key Finder. Du kan finde den på download.cnet.com. Download programmet til computerens hukommelse. Glem ikke, at systemprogrammerne skal være på samme drev som computerens operativsystem.

Trin 2

Kør hjælpeprogrammet ved at dobbeltklikke på venstre museknap eller fremhæve installationsfilen og trykke på enter på tastaturet. Programvinduet er ret praktisk uden unødvendige knapper og unødvendige oplysninger. Klik på knappen Find nøgle med venstre museknap. Typisk udsender programmet information med det samme. Dette er navnet på operativsystemet, dets version, dato og tidspunkt for installation på computeren, serienummer og data for den bruger eller organisation, som produktet er registreret til.

Trin 3

Registrer og opbevar de modtagne oplysninger. Hvis du geninstallerer operativsystemet, skal du indtaste serienummeret igen, og det er umuligt at få det, hvis systemet ødelægges, og licensmærkaten går tabt. Sådanne data skal som regel gemmes i mindst to kopier, da sagerne er forskellige. Gem den første kopi på et USB-flashdrev, og den anden på en disk, som du gemmer et eller andet sted.

Trin 4

Du bør ikke prøve at aktivere denne kode på flere computere på samme tid. På Microsoft-servere kontrolleres der, om hardware overholder et allerede registreret serienummer. Hvis der er uoverensstemmelse, skal du ringe til support for at registrere produktet. Det er også værd at bemærke, at disse handlinger udgør en overtrædelse af virksomhedens regler, så du bør ikke gøre dette. Operativsystemet til en anden computer kan købes på virksomhedens officielle hjemmeside eller i specialbutikker.

Anbefalede: