Sådan Gendannes Velkomstskærmen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Velkomstskærmen
Sådan Gendannes Velkomstskærmen

Video: Sådan Gendannes Velkomstskærmen

Video: Sådan Gendannes Velkomstskærmen
Video: How to Restore Headlights Lidl 2024, Kan
Anonim

Der er to muligheder for at logge ind på Windows-operativsystemet: klassisk login og gennem velkomstskærmen - stænkskærmen, som du ser, når du logger på systemet. Du kan vælge en af disse metoder, hvis du har administratorrettigheder.

Sådan gendannes velkomstskærmen
Sådan gendannes velkomstskærmen

Instruktioner

Trin 1

For at gendanne velkomstskærmen skal du fra Start-menuen gå til Kontrolpanel og søge efter brugerkonti. Dobbeltklik på ikonet. Klik på linket "Skift brugerlogon" i afsnittet "Vælg et job" Marker afkrydsningsfeltet Brug velkomstside i det nye vindue, og klik på knappen Anvend indstillinger.

Trin 2

Nogle gange, når du prøver at gendanne velkomstskærmen ved hjælp af standard Windows-værktøjer, vises meddelelsen "Client for NetWare-tjenesten har lukket skærmen …". For at løse problemet fra menuen "Start" skal du gå til "Kontrolpanel" og udvide ikonet "Netværksforbindelser". Ring til genvejsmenuen ved at højreklikke på "Local Area Connection" -ikonet og vælg indstillingen "Properties". På fanen Generelt, på listen over komponenter, skal du kontrollere Klient for Netware-netværk og klikke på Fjern.

Trin 3

I særligt vanskelige tilfælde vises denne klient ikke på listen over komponenter, men det blokerer samtidig muligheden for at ændre login-metoden. På fanen "Generelt" i vinduet Netværksforbindelser skal du kontrollere emnet "Klient til Microsoft-netværk" og klikke på "Installer". I det nye vindue kontrolleres elementet "Klient" som standard. Klik på "Tilføj" og i et nyt vindue bekræft installationen med knappen "OK". Afinstaller derefter klienten som beskrevet ovenfor.

Trin 4

Du kan gendanne velkomstskærmen via Windows-registreringsdatabasen. Klik på "Start" og vælg "Kør". Indtast regedit ved kommandoprompten. Find sektionen HKLMSOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon. For at gøre dette skal du udvide HKEY_LOCAL_MACHINE på venstre side af skærmen og derefter undersektionerne SOFTWARE, Microsoft osv. I parameteren Winlogon til højre i vinduet skal du finde parameteren LogonType. For at komme ind i systemet gennem velkomstskærmen, skal værdien af denne parameter være lig med 1. Vælg det, og vælg "Rediger" og "Skift" i hovedmenuen. Indtast "1" i feltet "Værdi".

Anbefalede: