Sådan Deaktiveres Musekontrol

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Musekontrol
Sådan Deaktiveres Musekontrol

Video: Sådan Deaktiveres Musekontrol

Video: Sådan Deaktiveres Musekontrol
Video: Schick Wilkinson Sword Hydro 5 sense БРИТВА ИЗ МЕТАЛЛА С ГНУЩЕЙСЯ РУЧКОЙ. станок для бритья обзор. 2024, Kan
Anonim

Bærbare computere og netbooks er den mest bekvemme type computer. På grund af dens kompakthed kan en sådan computer altid bæres med dig. Det er især praktisk, at du kan betjene det uden at bruge musen.

Sådan deaktiveres musekontrol
Sådan deaktiveres musekontrol

Instruktioner

Trin 1

Brugere af enhver computer kan skifte kontrol over maskinen fra musen til tastaturet og omvendt. I dette tilfælde behøver du ikke indstille specielle kommandoer for at ændre indstillingerne. For at udføre en handling skal du bare trykke på den ønskede kombination af knapper på tastaturet. Enhver manipulation med computeren kan også udføres ved hjælp af musen.

Trin 2

Opsætning af musekontrol er fornuftigt, når du bruger bærbare computere eller netbooks - enheder, der har en Touch Pad - et specielt følsomt panel, der erstatter en computermus, når det bruges. Du kan tilpasse Touch Pad-funktionerne i den dedikerede software, der er installeret på din computer. For eksempel Elan Smart-Pad. For at undgå utilsigtede klik på Touch Pad skal du konfigurere din computer til at deaktivere touchpad'en, når du tilslutter en ekstern mus. For at åbne indstillingsmenuen skal du åbne "Start" og vælge "Kontrolpanel". Åbn musemappen, og vælg fanen Smart-Pad. Marker afkrydsningsfeltet ud for Deaktiver, når du tilslutter en ekstern USB-mus. Klik på Anvend og OK. gennemse indholdet af de resterende faner for at tilpasse musen efter dine præferencer.

Trin 3

Arbejder i internetbrowsere, adskiller mange brugere mus- eller tastaturkontrol. Du kan deaktivere musekontrol i Opera-browseren på følgende måde. Gå ind i "Menu" i browseren, og vælg kolonnen "Indstillinger", i den - "Generelle indstillinger". Find fanen "Avanceret" i vinduet, der vises. Til venstre kan du se browserindstillingerne, som du kan tilpasse. Find kolonnen "Management". Fjern markeringen i feltet ud for Aktivér musekontrol øverst i genvejsmenuen. Bekræft dine handlinger ved at klikke på "Anvend" og "OK".

Trin 4

Deaktiver musekontrol i Mozilla Firefox-browseren i "Toolbar" i browseren, find fanen "Tools", klik på den og vælg "Options" i den åbnede kontekstmenu. Åbn fanen "Avanceret", afsnittet "Generelt". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Brug altid piletasterne til at navigere gennem sider." Klik på "Anvend" og "OK" for at gemme ændringerne i browserindstillingerne.

Trin 5

Hvis du vil deaktivere musekontrol i ethvert spil, skal du åbne fanen "Indstillinger" og "Kontrol". Find mulighederne for at kontrollere musen og tasterne, giv systemet de ønskede kommandoer, og klik på "OK".

Anbefalede: