Sådan åbner Du Pengeskabet I Spillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbner Du Pengeskabet I Spillet
Sådan åbner Du Pengeskabet I Spillet

Video: Sådan åbner Du Pengeskabet I Spillet

Video: Sådan åbner Du Pengeskabet I Spillet
Video: Sådan fastgør du selv et sikringsskab 2024, April
Anonim

I virkeligheden er pengeskabet en meget alvorlig hindring for røverne - det er yderst problematisk at åbne det. Det samme kan dog ikke siges om computerspil, for hvis der er et pengeskab på niveauet, så skal der være en måde at åbne det på.

Sådan åbner du pengeskabet i spillet
Sådan åbner du pengeskabet i spillet

Instruktioner

Trin 1

Jo større pengeskabet er, jo sværere er det at åbne det. Ofte skal figurerne i computerspil røve hele banker, og denne handling er sjældent begrænset til bare at vælge låsen. Som regel skal du konsekvent udføre en række opgaver af forskellig kompleksitet, og alt hvad der kan rådes er nøje at overvåge, hvilke mål der nås, og hvilke der ikke er. Du finder lignende i spilene Kane & Lynch, GTA og PayDay.

Trin 2

Spilprojekter baseret på handlingsmekanik tilbyder spillet at åbne kister og pengeskabe ved at løse gåder. Så i Bioshok skal du samle et rør til væskestrømning ved hjælp af stykker placeret på skærmen. I Splinter Cell er alt mere realistisk - spilleren skal langsomt rotere slottet og lytte til de lyde, det giver.

Trin 3

Fallout tilbyder at arbejde med picks: du skal vælge en bestemt hældningsvinkel på stængerne og derefter trykke på "E" -tasten - jo tættere du er på den "korrekte" position, jo lettere åbnes låsen. Derudover kan du finde computeren, der er knyttet til pengeskabet, hacke den og slukke for beskyttelsen virtuelt - dog får du mindre erfaring med dette.

Trin 4

Deus Ex tilbyder spilleren to måder at åbne pengeskabe på: du kan gå rundt i kvarteret på jagt efter en dagbog, der er glemt af nogen, fordi den kan indeholde en adgangskode. Derudover kan låsen brydes ved at gennemgå et lille minispil for at bryde serveren, hvis regler er beskrevet i menuen "Hjælp".

Trin 5

I eventyr og quests er der uendelige måder at åbne pengeskabet på, afhængigt af spillet. Så i Broken Sword kunne pengeskabet kastes ud af vinduet, og i "Pilot Brothers" åbnes det ved hjælp af en maskine. I dette tilfælde skal du stole på hovedpersonens tip og kommentarer: så han kan sige "Jeg har brug for en kode", og dette vil være en helt utvetydig beslutning. Linjen kan dog være "Hvis jeg havde dynamit" - og så skulle spilleren virkelig tænke på, om der er sprængstoffer ved hånden.

Anbefalede: