Sådan Køres Et Program Fra Et Flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køres Et Program Fra Et Flashdrev
Sådan Køres Et Program Fra Et Flashdrev

Video: Sådan Køres Et Program Fra Et Flashdrev

Video: Sådan Køres Et Program Fra Et Flashdrev
Video: Hvordan man fjerner et program helt fra computeren 2024, April
Anonim

Et flashdrev er et meget praktisk opbevaringsmedium. I modsætning til diske er den meget bedre beskyttet mod mekaniske skader. Det er meget hurtigere og mere bekvemt at skrive information til et flashdrev. Desuden er det meget mere funktionelt. Med sin hjælp kan du ikke kun overføre information, men også åbne programmer installeret på et flashdrev. Dette er meget praktisk, fordi du altid har det nødvendige program med dig, som kan åbnes på en andens computer.

Sådan køres et program fra et flashdrev
Sådan køres et program fra et flashdrev

Nødvendig

Computer, flashdrev, 120% alkoholprogram, UNetbootin-applikation, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Proceduren for installation af programmer på flashdrev og brug af dem adskiller sig lidt fra installation af programmer på en computer. Når programmet er installeret på et flashdrev, registreres oplysninger ikke kun, men føjes også til enhedsregistret. Derfor bliver du nødt til at oprette et bootbart USB-flashdrev (Live CD.)

Trin 2

For at skrive til et flashdrev skal programmet optages i form af et billede (ISO-format). Du kan allerede hente programmer fra Internettet som ISO-billede eller oprette sådanne billeder selv.

Trin 3

For at oprette et billede skal du downloade Alkohol 120% -programmet og installere det på din computer. Efter den første lancering opretter det virtuelle drev. Derefter vil programmenuen være tilgængelig. Indsæt disken med det program, du vil brænde, til flashdrevet. Til venstre i vinduet Alkohol 120% skal du klikke på linjen "Image Creation" og derefter på "Start" -linjen. Applikationen opretter et ISO-billede af programmet. Nu skal dette billede skrives til et flashdrev.

Trin 4

Download og installer UNetbootin-appen. Start det op. Vær opmærksom på værktøjslinjen i det nederste vindue i det kørende program. Vælg ISO i linjen "Diskbillede". Til højre for linjen "Filbillede" skal du klikke på knappen og angive stien til den ønskede fil.

Trin 5

Vælg nu "USB-enhed" på linjen "Type" og i linjen "Media" - det flashdrev, som programmet skal skrives til, og klik derefter på OK. Vent til slutningen af processen med at pakke ud og installere programmet. Nu kan du køre det optagede program direkte fra flashdrevet. For at gøre dette skal du bare indsætte flashdrevet i din computer.

Trin 6

Hvis programmet ikke starter fra et flashdrev, skal du gå til BIOS-profilen og aktivere muligheden for at starte fra et USB-drev (som standard kan det deaktiveres på nogle bundkort). Når du har aktiveret denne funktion, kan du køre programmer fra flashdrevet.

Anbefalede: