Sådan Køres Et Program Fra Konsollen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køres Et Program Fra Konsollen
Sådan Køres Et Program Fra Konsollen

Video: Sådan Køres Et Program Fra Konsollen

Video: Sådan Køres Et Program Fra Konsollen
Video: ТАКОЙ ФИЛЬМ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! ПЛАТИТЬ УНИЗИТЕЛЬНУЮ ДАНЬ! Орда! Русский фильм 2024, April
Anonim

Hovedbetingelsen for at udføre operationen med at starte programmet fra kommandokonsollen er den nøjagtige viden om navnet og placeringen af den eksekverbare fil for det valgte program. Det er også muligt at indstille de krævede parametre og applikationsnøgler, hvis deres anvendelse er tilladt.

Sådan køres et program fra konsollen
Sådan køres et program fra konsollen

Instruktioner

Trin 1

Klik på "Start" -knappen i nederste venstre hjørne af computerskærmen for at åbne systemets hovedmenu og gå til "Kør" for at åbne vinduet Programstartkonsol. Alternativt kan du trykke samtidigt på funktionstasterne Win + R.

Trin 2

Indtast værdien af den fulde sti til det valgte programs eksekverbare fil i feltet "Åbn", og angiv de ønskede taster og parametre (om nødvendigt).

Trin 3

Brug ikonet pil ned til højre for indtastningsfeltet for filnavne til at vise tidligere startede programmer og til at vælge den ønskede applikation.

Trin 4

Klik på knappen "Gennemse", hvis du ikke kan bestemme den fulde sti til den eksekverbare fil for det valgte program for at åbne en ny dialogboks, der viser computerens filsystem. Denne handling hjælper med at finde den krævede fil.

Trin 5

Klik på knappen "Åbn", når en eksekverbar fil af det valgte program findes i computerens filsystemtræ for automatisk at kopiere filnavnet til indtastningsfeltet i kommandokonsolprompten.

Trin 6

Klik på OK for at bekræfte kommandoen.

Trin 7

Husk, at systemkravet "Programmet skal køres som administrator" indebærer brug af et kommandolinjetolkervindue. For at udføre en sådan operation skal du udføre følgende trin.

Trin 8

Gå tilbage til hovedmenuen Start, og gå til Alle programmer.

Trin 9

Udvid standardlinket, og vælg kommandolinjekomponenten.

Trin 10

Indtast værdien runas / bruger: brugernavn "programnavn sti_til_program_fil" for at køre det valgte program som administrator.

Trin 11

Ring til genvejsmenuen for det valgte program i "Windows Stifinder" -værktøjet ved at højreklikke og vælg kommandoen "Kør som" for at udføre en alternativ handling for at starte applikationen som administrator.

Trin 12

Anvend afkrydsningsfeltet i feltet Specificeret brugerkonto, og indtast computeradministratorens navn og adgangskode i de relevante felter.

Anbefalede: