Sådan Lukkes Et Program På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lukkes Et Program På En Computer
Sådan Lukkes Et Program På En Computer

Video: Sådan Lukkes Et Program På En Computer

Video: Sådan Lukkes Et Program På En Computer
Video: Free Control 2 PC with only 1 Keyboard u0026 Mouse | Microsoft app 2024, Kan
Anonim

De fleste applikationer på computeren starter og lukkes på en lignende måde. Som regel er der flere måder at lukke et bestemt program på. Afhængigt af omstændighederne kan du vælge at afslutte programmet normalt eller hurtigst muligt at afbryde de processer, det kører.

Sådan lukkes et program på en computer
Sådan lukkes et program på en computer

Instruktioner

Trin 1

For at afslutte skal du åbne filelementet i den øverste menulinje i det kørende program og vælge kommandoen Afslut. For programmer med en grænseflade på henholdsvis engelsk fil-elementet og kommandoen Exit. Hvis programmet kører i vinduetilstand, skal du flytte markøren til øverste højre hjørne af vinduet og klikke på ikonet [x]. Programmet lukkes. De fleste programmer reagerer også på tastekombinationen alt="Image" og F4, der er indtastet på tastaturet.

Trin 2

I andre applikationer påkaldes menuen ved hjælp af Esc-tasten. Dette er mere almindeligt i computerspil. Ring til spilmenuen, og vælg kommandoen, der er knyttet til afslutningen af arbejdet, fra de foreslåede emner: "Exit", "Return to the desktop" og lignende. Bekræft om nødvendigt kommandoen.

Trin 3

Brug "Task Manager" til en nødlukning af applikationen. Det kan kaldes på flere måder. Først: højreklik på proceslinjen, og vælg punktet "Jobliste" i kontekstmenuen med venstre museknap. For det andet: Vælg Start i menuen Start, skriv taskmgr.exe i det tomme felt (uden anførselstegn, parenteser eller andre tegn, der kan udskrives), og klik på OK eller tryk på Enter. Tredje måde: indtast tastaturgenvejen Ctrl, alt="Image" og Del.

Trin 4

I vinduet "Jobliste", der åbnes, skal du åbne fanen "Programmer", vælge det ønskede program med venstre museknap og klikke på knappen "Afslut opgave". Alternativt kan du klikke på fanen Processer og finde din applikations proces på listen. Vælg den med venstre museknap, og klik på knappen "Afslut proces".

Trin 5

Alternativ måde: højreklik på den valgte proces, og vælg en af kommandoerne i genvejsmenuen. Kommandoen "Afslut proces" svarer til knappen med samme navn; kommandoen "Afslut procestræ" giver dig mulighed for at afslutte alle processer, der er knyttet til driften af applikationen, der lukkes.

Anbefalede: