Sådan åbnes En Port Via Windows Firewall

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes En Port Via Windows Firewall
Sådan åbnes En Port Via Windows Firewall

Video: Sådan åbnes En Port Via Windows Firewall

Video: Sådan åbnes En Port Via Windows Firewall
Video: How to Allow Block a Port Number Through Windows Firewall 2024, April
Anonim

Windows Firewall er et indbygget værktøj i dette operativsystem, der kontrollerer data, der indtastes via det lokale netværk og internettet. For at køre programmer installeret på din computer skal du muligvis åbne en port.

Sådan åbnes en port via Windows Firewall
Sådan åbnes en port via Windows Firewall

Instruktioner

Trin 1

Hvis din computer kører Windows XP, skal du dobbeltklikke på ikonet i Kontrolpanel for at åbne Windows Firewall-tjenesten. Gå til fanen Undtagelser, og klik på Tilføj port.

Trin 2

I vinduet Tilføj port skal du angive en beskrivelse af porten i feltet Navn, f.eks. Navnet på spillet. Skriv linjen "Portnummer" ned det tilsvarende nummer. Vælg typen af netværksprotokol: TCP eller UPD. Klik på OK for at bekræfte dit valg.

Trin 3

Du kan oprette en liste over computere, som denne port ikke er blokeret for. Klik på knappen "Skift område" og vælg den ønskede indstilling i et nyt vindue: enhver computer, computere fra det lokale netværk eller kun de noder, hvis IP-adresser er inkluderet i en speciel liste.

Trin 4

Der er en anden måde at åbne firewall på. I startmenuen skal du finde punktet "Netværksforbindelser" og åbne det ved at dobbeltklikke på ikonet. Højreklik på ikonet for lokal forbindelse eller internetforbindelse for at åbne rullemenuen.

Trin 5

Vælg indstillingen "Egenskaber" og gå i vinduet med egenskaber til fanen "Avanceret". Klik på Indstillinger under Windows Firewall. Hvis du har et ikon for netværkskvarteret på skrivebordet, kan du højreklikke på det for at åbne vinduet Egenskaber og vælge Egenskaber.

Trin 6

Hvis din computer kører Windows 7, skal du gå til Kontrolpanel og skrive "firewall" i søgefeltet. Kontroller Windows Firewall på listen. Klik på linket "Avancerede indstillinger" i venstre side af skærmen.

Trin 7

I vinduet Firewall med avanceret sikkerhed skal du bruge linket Indgående regler. Klik på knappen Ny regel, og vælg afkrydsningsfelterne for den nye forbindelse.

Anbefalede: