Sådan Oprettes En Startmenu

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Startmenu
Sådan Oprettes En Startmenu

Video: Sådan Oprettes En Startmenu

Video: Sådan Oprettes En Startmenu
Video: Как создать ярлык Gmail на рабочем столе 2024, Kan
Anonim

En dag tænder du din pc, men den starter ikke. Hvordan skal man være? Er det alt? Men der er så meget værdifuld information … Men bliv ikke forstyrret på forhånd, fordi du kan gendanne det OS, der er installeret på din pc, og oprette en startmenu.

Sådan oprettes en startmenu
Sådan oprettes en startmenu

Nødvendig

en personlig computer med adgang til det globale netværk

Instruktioner

Trin 1

Indsæt den startbare DVD i drevet: den skal indeholde Windows VISTA-operativsystemet (dette er operativsystemet installeret på computeren). Genstart derefter din pc.

Trin 2

Når der vises en meddelelse på skærmen om, at DVD'en er begyndt at indlæse, skal du trykke på Enter. I det første vindue, der vises "Installer Windows", skal du klikke på "Næste"; i det andet - "Systemgendannelse"; i det tredje skal du vælge Windows Vista fra listen og klikke på "Næste". I det fjerde vindue skal du udføre følgende handling: Vælg "Startup Repair" i automatisk tilstand, eller indtast e: oot ootsect.exe / NT60 All i "Command line".

Trin 3

Download EasyBCD 1.7 på Internettet. Ved upload skal du angive stien - logisk drev D.

Trin 4

Installer EasyBCD 1.7-programmet på din computer: For at gøre dette skal du klikke på EasyBCD 1.7-filen med * exe-udvidelsen. Et advarselsvindue vises på skærmen, hvor du klikker på fanen "Tillad". Efter fuldført installation starter EasyBCD 1.7 automatisk på din computer. Hvis dette pludselig ikke sker, skal du klikke på genvejen på skrivebordet.

Trin 5

I det program, der åbnes, skal du gå til fanen Tilføj og vælge Fjern poster. Indtast derefter Windows NT / 2k / XP / 2k3 i feltet Type og et hvilket som helst navn i feltet Navn. Klik derefter på Tilføj post med en computermus, og gem alle ændringer ved at klikke på Gem.

Anbefalede: