Sådan Opsættes VPN På Windows Server

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes VPN På Windows Server
Sådan Opsættes VPN På Windows Server

Video: Sådan Opsættes VPN På Windows Server

Video: Sådan Opsættes VPN På Windows Server
Video: Настройка VPN сервера на Windows Server 2008, 2012, 2016 на VPS/VDS 2024, Kan
Anonim

VPN er et virtuelt netværk, der findes “oven på” Internettet. Forskellige computere rundt om i verden kan forbindes til en VPN-forbindelse. Typisk er disse typer forbindelser baseret på PPTP eller Ethernet (PPPoE). Når det er konfigureret korrekt, sikrer et sådant netværk sikkerheden for klienter ved hjælp af kryptering. Du kan konfigurere VPN ved hjælp af standardoperativsystemværktøjer.

Sådan opsættes VPN på Windows Server
Sådan opsættes VPN på Windows Server

Nødvendig

  • - computer;
  • - internettet;
  • - serverdata
  • - antivirussoftware.

Instruktioner

Trin 1

Start "Netværkskvarter". Dette kan gøres fra startmenuen til operativsystemet. Klik på knappen "Opret en ny forbindelse" i venstre side af vinduet "Netværkskvarter". Guiden til konfiguration af nye forbindelser starter. Klik på "Næste", og i det næste vindue skal du indstille valget til "Opret forbindelse til netværket" på arbejdspladsen. Klik på Næste igen. Du kan også gå gennem genvejen "Denne computer" og vælge fanen i venstre hjørne kaldet "Kontrolpanel". Der er mange måder på en computer, da operativsystemet er et universelt sæt værktøjer.

Trin 2

Vælg "Opret forbindelse til VPN" i det næste vindue. Angiv et navn til forbindelsen (det kan være hvilket som helst), og indstil valget på emnet "Ring ikke op til nummeret til foreløbig forbindelse". Dette punkt er meget vigtigt for en ny serverforbindelse på en personlig computer.

Trin 3

Indtast navnet på den server, du skal oprette forbindelse til, eller dens IP-adresse. Marker afkrydsningsfeltet ud for Tilføj en genvej til desktopforbindelsen, og klik på Udfør. En forbindelsesgenvej vises på skrivebordet i form af tilsluttede miniaturecomputere med det navn, du angav i det foregående afsnit.

Trin 4

Du skal bare starte forbindelsen ved at dobbeltklikke på VPN-genvejen. Hvis du ikke ønsker at indtaste dit brugernavn og din adgangskode igen og igen, skal du klikke på knappen "Egenskaber" og indstille dem på en af fanerne og også fjerne markeringen i emnet "Anmod om brugernavn og adgangskode". Det er også værd at bemærke, at i dette tilfælde gemmes dataene til serveren i operativsystemet, nemlig på computerens harddiske. Nogle vira kan stjæle disse oplysninger, som senere kan bruges til snigende formål, så installer licenseret software på din pc.

Anbefalede: