Sådan Gendannes UIN Fra ICQ

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes UIN Fra ICQ
Sådan Gendannes UIN Fra ICQ

Video: Sådan Gendannes UIN Fra ICQ

Video: Sådan Gendannes UIN Fra ICQ
Video: Настя и папа - история по вредную колдунью 2024, April
Anonim

Da ICQ-software understøtter automatisk godkendelse, så snart systemet starter, glemmer brugerne ofte deres loginoplysninger. Det kan være problematisk at gendanne UIN, men du kan stadig gendanne adgangen til din konto.

Sådan gendannes UIN fra ICQ
Sådan gendannes UIN fra ICQ

Hvad er UIN?

ICQ (eller ICQ) er en populær instant messaging-tjeneste. ICQ er den mest populære messaging-software i Rusland. UIN er ICQ-brugerens personlige nummer (5 til 9 cifre). Det udstedes ved registrering i dette program, og en brugerdefineret adgangskode er også bundet til det.

Når du kender din vens nummer, kan du finde det på den globale kontaktliste og føje det til din notesbog. Det er umuligt at bruge ICQ uden UIN. UIN kan også indeholde data om brugeren (navn, efternavn, e-mail osv.).

Det sker ofte, at dataene for at komme ind i programmet glemmes efter nogen tid. Der er også en sådan type fidus, når ICQ hackes på grund af et smukt kort nummer for derefter at sælge det.

Gendan adgangskode

UIN kan ikke gendannes. Kun adgangskoden kan gendannes (hvis brugeren har glemt eller mistet den).

Så for at gendanne adgangskoden til indtastning af ICQ skal du først gå til det officielle ICQ-websted og vælge afsnittet "Gendannelse af adgangskode". For at kunne gendanne adgangen skal du huske den e-mail-adresse, som kontoen blev registreret til, svaret på det hemmelige spørgsmål eller brugerens telefonnummer, der blev angivet under registreringen.

For at gendanne din adgangskode via e-mail skal du indtaste din e-mail og anti-spam-kode. Når et grønt flueben vises til højre for felterne, skal du trykke på bekræftelsesknappen. Hvis et rødt kryds vises, betyder det, at en sådan e-mail enten ikke findes eller blev skrevet med fejl. Sørg for, at stavemåden er korrekt, og tryk på bekræft-knappen igen. Derefter sendes en e-mail med instruktioner til adgangskodegendannelse til den angivne e-mail. Du skal følge det angivne link og angive en ny adgangskode til din konto.

Hvis brugeren kender svaret på det hemmelige spørgsmål, skal du i det første felt indtaste din UIN og i det andet - sikkerhedskoden mod spam. Efter bekræftelse af data åbnes en ny side, hvor du bliver nødt til at besvare et hemmeligt spørgsmål. Efter det korrekte svar vil brugeren være i stand til at indstille en ny adgangskode.

Og den tredje mulighed er gendannelse af adgangskode ved hjælp af en mobiltelefon. Nu i den første linje skal du indtaste dit mobiltelefonnummer og i den anden som normalt sikkerhedskoden fra robotter. Hvis dit telefonnummer findes i databasen, sendes en SMS-besked med en ny adgangskode til den.

Anbefalede: