Sådan Indsættes Et Foto I Et Dokument

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Et Foto I Et Dokument
Sådan Indsættes Et Foto I Et Dokument

Video: Sådan Indsættes Et Foto I Et Dokument

Video: Sådan Indsættes Et Foto I Et Dokument
Video: Sådan Indsætter du et billede i Word 2024, Kan
Anonim

Microsoft Office Word-tekstbehandleren er ligesom alle andre applikationer i denne kontorpakke meget tæt integreret med Windows-operativsystemet. Dette giver dig mulighed for ikke kun at bruge sine egne funktioner, men også funktionerne i andre system- og applikationsprogrammer. Funktionen til at indsætte fotos og andre billeder i Word-dokumenter er ingen undtagelse.

Sådan indsættes et foto i et dokument
Sådan indsættes et foto i et dokument

Nødvendig

Windows OS, tekstbehandler Microsoft Office Word

Instruktioner

Trin 1

Start tekstbehandleren, og åbn det dokument, hvor du vil placere billedet. Placer indsættelsesmarkøren ved indsættelsespunktet på billedet.

Trin 2

Hvis du har gemt et foto på din computer eller åbnet en ekstern enhed i Windows Stifinder - et digitalt kamera, mobiltelefon, flashdrev - som en fil med et foto er gemt på, skal du bruge filhåndteringen til at indsætte det. Kopier f.eks. En fil - højreklik på den, og vælg denne funktion i pop op-menuen. Eller tryk på tastekombinationen Ctrl + C, efter at du tidligere har valgt filen. Skift derefter til Word-vinduet med et åbent dokument, og indsæt det kopierede foto ved at trykke på tastaturgenvejen Ctrl + V. Du kan også gøre dette gennem genvejsmenuen: højreklik på indsættelsespunktet og vælg "Sæt ind".

Trin 3

Hvis billedet er åbent i en hvilken som helst grafikfremviser - indfødt Windows-fremviser, populær ACDSee, gratis FastStone osv. - brug den kopieringsfunktion, der er indbygget i denne applikation. Klik på billedet med højre museknap, og vælg kommandoen "Kopier" eller "Kopier billede". Skift derefter til Word-vinduet, og indsæt indholdet af udklipsholderen.

Trin 4

Når du redigerer et foto i en hvilken som helst grafikeditor, er det ikke nødvendigt at gemme det i en fil og bruge det som et mellemled til indsættelse i et Word-dokument. Vælg hele billedet (Ctrl + A), og kopier til udklipsholderen (Ctrl + C). Derefter skal du indsætte billedet i et dokument, der er åbent i en tekstbehandler (Ctrl + V).

Trin 5

Fotos, der er lagt ud på Internettet, kan også placeres i et dokument ved hjælp af browserens muligheder. I kontekstmenuen, der åbnes ved at højreklikke på et foto på en webside, er der også en "Kopi" -kommando - vælg den. Skift derefter til Word-vinduet, og brug handlingen til at indsætte indholdet af udklipsholderen. Nogle af billederne kan simpelthen trækkes fra browservinduet til Word-dokumentvinduet.

Trin 6

Tekstbehandlingsprogrammets oprindelige billedindsættelsesmekanisme startes fra menuen i denne applikation. På fanen "Indsæt" skal du klikke på knappen "Billede" i kommandogruppen "Illustrationer", og et søgevindue for den ønskede fil vises på skærmen. Efter at have fundet, skal du vælge fotofilen og klikke på knappen "Indsæt".

Anbefalede: