Sådan Gendannes Skrivebordet, Hvis Alt Er Forsvundet Fra Det

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Skrivebordet, Hvis Alt Er Forsvundet Fra Det
Sådan Gendannes Skrivebordet, Hvis Alt Er Forsvundet Fra Det

Video: Sådan Gendannes Skrivebordet, Hvis Alt Er Forsvundet Fra Det

Video: Sådan Gendannes Skrivebordet, Hvis Alt Er Forsvundet Fra Det
Video: Разборка Самолетной ТУРБИНЫ после падения - Hammer IQ-180 2024, Kan
Anonim

I Windows-operativsystemet er explorer.exe-programmet ansvarlig for visning og normal drift af alle elementer på skrivebordet. Det starter, når computeren starter op og kører kontinuerligt, indtil den er slukket. Hvis alle genveje er forsvundet fra skrivebordet, og selv "Start" -knappen ikke er på plads, er dette et tydeligt tegn på, at Explorer enten ikke kører eller ikke fungerer korrekt.

Sådan gendannes skrivebordet, hvis alt er forsvundet fra det
Sådan gendannes skrivebordet, hvis alt er forsvundet fra det

Instruktioner

Trin 1

Find ud af om File Explorer kører i øjeblikket. For at gøre dette skal du se en liste over alle kørende processer i systemet. Tryk på CTRL + alt="Image" + Delete for at åbne Windows Jobliste.

Trin 2

Gå til fanen Processer. Navneudforskeren skal kigges efter i kolonnen "Billednavn" i tabellen her. Der er mange linjer i det, så det bliver lettere at søge, hvis du kan sortere procesnavne alfabetisk ved at klikke på overskriften i denne kolonne.

Trin 3

Hvis du ikke finder en proces med det navn, skal du springe dette trin over i proceduren. Hvis det er på listen, betyder det, at programmet kører, men det fungerer unormalt og reagerer ikke på eksterne anmodninger fra andre komponenter i operativsystemet og applikationsprogrammer - det "hænger". Du skal med magt lukke Stifinder ved at højreklikke på denne linje og vælge "Afslut proces" i rullemenuens genvejsmenu.

Trin 4

Gå til fanen Applikationer, og klik på knappen Ny opgave i nederste højre hjørne. Dialogboksen Opret ny opgave vises.

Trin 5

Skriv explorer i indtastningsfeltet, og tryk på Enter. Dette starter Windows Stifinder, som skal erstatte alle elementerne på skrivebordet samt gendanne normal funktion af hovedmenuen på "Start" -knappen i proceslinjen.

Trin 6

Hvis den beskrevne rækkefølge af handlinger ikke kunne genstarte Explorer, eller når den er startet igen, fryser og skrivebordet stadig er tomt, var årsagen ikke et utilsigtet nedbrud i dets arbejde. Tilsyneladende er den eksekverbare fil explorer.exe slettet eller beskadiget - dette sker normalt som et resultat af en virus i operativsystemet. Den bedste vej ud af denne situation er at kontakte specialister, der hjælper med at identificere, neutralisere virussen eller eliminere konsekvenserne af dens aktivitet. Du kan gøre dette gennem specialiserede webressourcer.

Anbefalede: