Sådan Deaktiveres Netværksadgangskode

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Netværksadgangskode
Sådan Deaktiveres Netværksadgangskode

Video: Sådan Deaktiveres Netværksadgangskode

Video: Sådan Deaktiveres Netværksadgangskode
Video: Sådan tilslutter du dit Smart WiFi-sæt og opretter et trådløst netværk 2024, April
Anonim

Når en bruger opretter flere konti på én gang med separate adgangskoder, kan det være svært at bruge dem. Problemet skyldes netværksadgangskodefunktionen, som automatisk logger ind på systemet og derved forstyrrer brugerændringsprocessen.

Sådan deaktiveres netværksadgangskode
Sådan deaktiveres netværksadgangskode

Instruktioner

Trin 1

For at fjerne netværksadgangskoden skal du gå til hovedmenuen "Start" og gå til afsnittet "Kontrolpanel". Find afsnittet "Brugerkonti", hvis du bruger Windows XP, eller det samme afsnit under "Konti og familiesikkerhed", hvis du bruger Windows Vista. Fremhæv den påkrævede konto, og klik på linket "Administrer mine netværksadgangskoder" på den side, der åbnes. Hvis du arbejder i Windows Vista - klik på emnet "Administrer dine netværksadgangskoder".

Trin 2

Når du har markeret den konto, du vil slette, skal du klikke på den relevante knap og vende tilbage til menuen Start. Gå til sektionen "Kør" for at fjerne netværksadgangskoden på en alternativ måde (kun egnet til Windows XP). For at gøre dette skal du indtaste kommandoen "kontrol brugeradgangskoder" i det tomme "Åbn" -vindue og bekræfte det ved at klikke på OK. I den dialogboks, der vises, skal du klikke på "Avanceret" og vælge afsnittet "Adgangskodestyring". En liste over adgangskoder vises på skærmen - vælg den, du vil slette, og klik på knappen "Slet".

Trin 3

Tryk på WIN-tasten og bogstavet R på samme tid, hvorved hovedmenuen i Windows 7 vises, hvis du bruger dette operativsystem. Indtast tegnene "netplwiz" i søgefeltet, og derefter går du til programmet til styring af brugeradgangskoder. I dialogboksen skal du markere netværksadgangskoden, der skal slettes, og klikke på "Slet".

Trin 4

Du kan også fjerne netværksadgangskoden ved hjælp af CMD.exe-skalværktøjet. For at gøre dette skal du gå til "Start", vælge sektionen "Kør" og skrive "cmd" i feltet "Åbn". Klik på "OK" og skriv derefter kommandoen "net brug * / del" for at slette den valgte brugerkonto. Bekræft derefter anvendelsen af ændringerne ved at trykke på Enter-knappen.

Anbefalede: