Sådan Fjernes Baggrunden På Et Foto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Baggrunden På Et Foto
Sådan Fjernes Baggrunden På Et Foto

Video: Sådan Fjernes Baggrunden På Et Foto

Video: Sådan Fjernes Baggrunden På Et Foto
Video: 24 часа на Кладбище с Владом А4 2024, Kan
Anonim

Fotografier, der er almindelige og velkendte for alle, tilfredsstiller ikke altid ejerne - fra tid til anden vil alle placere deres image på kysten eller på gaderne i en smuk by. Selvom du i virkeligheden ikke har en sådan mulighed, kan du erstatte baggrunden for dit foto i Adobe Photoshop, der trofast skildrer ethvert landskab bag din ryg. Dette kan gøres på to forskellige måder.

Sådan fjernes baggrunden på et foto
Sådan fjernes baggrunden på et foto

Instruktioner

Trin 1

Åbn det ønskede foto i Photoshop, og duplikér først baggrundslaget (duplikatlag). Lås op for baggrundslaget ved at dobbeltklikke på låsikonet til venstre for lagikonet. Hvis silhuetten af figuren på billedet er ret jævn og ikke har for komplekse og mangesidede konturer, skal du vælge det magnetiske Lasso-værktøj fra værktøjslinjen.

Trin 2

Klik på venstre museknap på et hvilket som helst punkt i figurens kontur på billedet, og begynd forsigtigt at tegne en linje langs silhuetten. Knudepunkterne for den valgte sti trækkes automatisk til stien, for at bruge dette værktøj skal formen være i modsætning til baggrunden.

Trin 3

Juster linjens retning fra tid til anden med museklik. Forbind enderne af linjen ved at lukke markeringsoversigten, og tryk derefter på tastekombinationen Ctrl + Skift + I, eller åbn menuen Vælg og vælg den inverse funktion.

Trin 4

Valget er omvendt, og nu skal du bare trykke på Slet for at få baggrunden til at forsvinde, og du har kun en menneskelig figur til din rådighed, som kan placeres på enhver anden baggrund. Hvis du bemærker resterende baggrundsområder, skal du slette dem med viskelæderværktøjet.

Trin 5

Magnetisk Lasso-værktøj er ikke egnet til brug i tilfælde, hvor billedet har en kompleks kontur - for eksempel når du har brug for at vælge flagrende hår eller en frodig frisure fra hovedbaggrunden sammen med figuren. I dette tilfælde skal du vælge Baggrundsvisker-værktøjet fra værktøjslinjen - et viskelæder, der giver dig mulighed for at slette baggrundsbilledet. Indstil parameteren Tolerance til 25%, og vælg den ønskede penselstørrelse.

Trin 6

Slet forsigtigt baggrunden omkring formen med viskelæderet, og fremhæv de indviklede stier. Med baggrunden helt slettet, kopier personens form til et nyt lag og brug den til din fotomontage.

Anbefalede: