Sådan Overføres Fra Excel Til Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Fra Excel Til Word
Sådan Overføres Fra Excel Til Word

Video: Sådan Overføres Fra Excel Til Word

Video: Sådan Overføres Fra Excel Til Word
Video: How to copy and paste table from excel to word 2016 2024, April
Anonim

I nogle tilfælde skal du kopiere data fra et dokument til et andet, og de kan oprettes af forskellige programmer. Oftest skal du overføre flere tabeller fra et dokument oprettet i MS Excel til et nyt dokument i MS Word eller omvendt.

Sådan overføres fra Excel til Word
Sådan overføres fra Excel til Word

Nødvendig

Microsoft Office-software

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste, men ikke altid effektive metode, er at bruge systemets udklipsholder. Vælg de ønskede data eller celler, og tryk på tastaturgenvejen Ctrl + C eller Ctrl + Insert. Den samme handling kan udføres via menuen "Rediger" og punktet "Kopier". Gå derefter til det dokument, som fragmentet skal kopieres til, og tryk på tastekombinationen Ctrl + V eller Shift + Insert, eller gennem menuen "Rediger" og emnet "Indsæt".

Trin 2

Du ved sikkert, at hvert program i Microsoft Office-pakken har et udklipsholderværktøj. Det giver dig mulighed for at kopiere og gemme op til 24 fragmenter i hukommelsen under programmets drift. Kopier nogle fragmenter og indsæt dem ved hjælp af "Office Clipboard". Du kan ringe til vinduet i dette værktøj gennem menuen "Rediger" ved at vælge emnet med samme navn.

Trin 3

Hvis denne metode ikke hjalp med at overføre alle data fra en fil til en anden, anbefales det at bruge en alternativ metode, der er baseret på at gemme et filformat til en fil. Næsten alle typer dokumenter i Microsoft Office-pakkeprogrammerne skriver og læser oplysninger fra xml-filer på samme måde. Det betragtes som et praktisk og ret praktisk format. Med andre ord er xml intet andet end et arkiv, der indeholder information.

Trin 4

Hvis du har brugt nyere versioner af programmer såsom MS Word 2007 (2010) eller MS Excel 2007 (2010), har du muligvis bemærket, at de velkendte formater er blevet erstattet med nye, for eksempel docx og xlsx. De nye formater er udelukkende sammensat af xml-dokumenter, og bogstavet “x” blev tilføjet for at undgå forvirring.

Trin 5

Gem dokumentet i xml-format ved at trykke på tastaturgenvejen Ctrl + S. Gå til filtypevinduet, og vælg linjen XML-dokument. I en anden editor skal du åbne denne fil ved at trykke på tastaturgenvejen Ctrl + O.

Anbefalede: