Sådan Suges Printerhovedet I Blød

Indholdsfortegnelse:

Sådan Suges Printerhovedet I Blød
Sådan Suges Printerhovedet I Blød

Video: Sådan Suges Printerhovedet I Blød

Video: Sådan Suges Printerhovedet I Blød
Video: Myg skal lære os at lave supertynde kanyler| FORSKERENS FAVORIT 2024, Kan
Anonim

Inkjet-printere har en ikke særlig praktisk funktion sammenlignet med laserprintere. Hvis de ikke bruges i lang tid, tørrer printhovederne ud, og udskrivning er ikke længere mulig. Dette er ikke en grund til at tage din printer til en losseplads. Printerhovedet kan gennemblødes i et servicecenter eller derhjemme.

Sådan suges printerhovedet i blød
Sådan suges printerhovedet i blød

Nødvendig

  • - væske til vask af briller
  • - vat;
  • - engangssprøjter i 10-20 ml
  • - papirservietter
  • - plastform med et tæt monteret låg.

Instruktioner

Trin 1

Gå til en isenkræmmer, og få et glasrenser, der indeholder ammoniak. Køb bomuldsuld, engangssprøjter til 10-20 ml og papirservietter på apoteket. Du skal også bruge en plastform med et tæt monteret låg. Det kan være en madspand. Få det i ethvert supermarked. Alt dette er nødvendigt for at suge hovedet på din printer.

Trin 2

Fjern skrivehovedet fra printervognen, og fjern gamle blækrester fra det. Brug toiletpapir eller servietter til disse formål. Rengøring skal udføres, indtil blækmærker holder op med at vises på papiret. Tag derefter en ny klud og blød den i glasrenser. Brug dette papir til at tørre printerens printhoved. Prøv ikke at trykke.

Trin 3

Tag sprøjten. Fyld den med den samme væske, og skyl svære tilgængelige steder, hvor der stadig er blæk, i en vis afstand fra hovedet. Derefter tørres hovedet af igen med en klud dyppet i vinduesrenser. Hvis selve hovedet har aftagelige patroner, skal du lukke indsugningsniplerne med vat, før du har fugtet det i væske.

Trin 4

Tag en plastikbeholder for at gennembløde printerhovedet. Anbring hovedet i beholderen med dyserne nedad og fyld det med varmt glasrenser. Væskeniveauet skal være flere mm højere end hoveddysernes niveau. Læg låget på beholderen. Lad det stå en dag.

Trin 5

Åbn formularen. Fjern skrivehovederne. Gentag alle ovenstående trin igen. Placer hovederne igen i væsken i en dag. Derefter skal du kontrollere skrivehovederne for beredskab - kør dem over med en ren tør klud. Hvis der ikke er noget blæk tilbage, er hovederne gennemblødte og klar til brug. Fjern støv fra dem. Fjern bomuldsuldet fra indsugningsbeslagene. Genopfyld patronen og installer den i printeren.

Anbefalede: