Sådan Laver Du Glitter I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Glitter I Photoshop
Sådan Laver Du Glitter I Photoshop

Video: Sådan Laver Du Glitter I Photoshop

Video: Sådan Laver Du Glitter I Photoshop
Video: Универсальный способ скопировать цвет любой тонировки в Фотошоп. Записываем луты и экшен 2024, Kan
Anonim

Det er ikke svært at tilføje glans til læber, øjne og hår i Photoshop, disse teknikker kan kombineres sammen eller bruges separat.

Sådan laver du glitter i Photoshop
Sådan laver du glitter i Photoshop

Nødvendig

Adobe Photoshop-program

Instruktioner

Trin 1

Ofte tilføjes glans til hår, øjne og læber, når du redigerer portrætter. Dette får billedet til at ligne et reklamefoto. Åbn det foto, du vil arbejde med i Photoshop. Langt hår er bedst til glans. Vælg Lasso-værktøjet, og vælg det hårområde, du vil give glans. Brug tastaturgenvejen Alt + Ctrl + D til at gøre valget lige. Brug genvejen Ctrl + J til at kopiere markeringen til et nyt lag.

Trin 2

Tryk på Ctrl + L for at åbne dialogboksen Niveauer. Flyt skyderne, så hårets tone og lysstyrke ændres og simulerer et højdepunkt. Indstil blandingstilstanden for dette lag til Ekskludering i paletten Lag.

Trin 3

Kopier laget. Vælg sløringsværktøjet med slørede kanter og en styrke på ca. 10%. Påfør et værktøj til laget. Indstil lagets blandingstilstand til Lineær undvigelse. Håret på billedet er nu skinnende.

Trin 4

For at få øjnene til at skinne skal du oprette et nyt lag i paletten Lag. Brug en lille, blød pensel og mal en hvid cirkel halvvejs mellem irisens yderkant og pupillen. Kør hovedmenukommandoen Filter-Blur-Gaussian Blur. Indstil sløringsradius til ca. 3-6 billeder. Indstil lagblandingstilstand til Overlay på paletten Lag. Reducer lagets opacitet til ca. 40%.

Trin 5

For at få læberne til at skinne skal du vælge dem med et hvilket som helst markeringsværktøj, for eksempel Polygonal Lasso eller en hurtigmaske (ikonet til at skifte til hurtigmasktilstand er placeret under farveikonerne i værktøjslinjen). Kopier læberne med tastaturgenvejen Ctrl + C og indsæt dem med tastaturgenvejen Ctrl + V.

Trin 6

Kør hovedmenukommandoen Filter - Artistic - Plastic Warp. Eksperimenter med mulighederne for dette filter. Derefter indstilles lagblandingstilstanden til enten Overlay, Lighten eller Screen i paletten Lag. Forskellige læber ser bedre ud med forskellige blandingstilstande. Reducer lagets opacitet. Nu er læberne skinnende og sexede.

Anbefalede: