Sådan Isættes En Disk I En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Isættes En Disk I En Computer
Sådan Isættes En Disk I En Computer

Video: Sådan Isættes En Disk I En Computer

Video: Sådan Isættes En Disk I En Computer
Video: Sådan rettes skal du indsætte en disk i drev Windows 10 2024, Kan
Anonim

Disk er et flytbart lagringsmedium. Det kan indeholde programmer, tekst, grafik- og musikfiler, video. Normalt har brugeren ikke problemer med at indsætte disken i computeren, men der kan være nuancer.

Sådan isættes en disk i en computer
Sådan isættes en disk i en computer

Instruktioner

Trin 1

For at indsætte en disk i et cd- eller dvd-drev skal du trykke på skub ud-knappen på kabinettet til systemenheden eller på fjernbetjeningen (på engelsk - smid ud, skub ud). Anbring disken på det udkastede bånd med informationssiden nedad, tryk på udløserknappen igen, eller skub dækket en smule mod computerhuset.

Trin 2

Hvis du ikke kan indsætte en disk, skal du sørge for, at enheden er fysisk tilsluttet. Hvis sløjferne er i de rigtige stik, og du ikke er i tvivl om rigtigheden af deres forbindelse, skal du bruge komponenten "Enhedshåndtering". CD / DVD-ROM-indstillingerne for dette udstyr kan være indstillet til Deaktiveret.

Trin 3

Tryk på Windows-tasten eller Start-knappen, og åbn Kontrolpanel. I kategorien Ydelse og vedligeholdelse skal du vælge ikonet System. Alternativt, mens du er på skrivebordet, skal du højreklikke på "Denne computer" -elementet. Vælg Egenskaber i genvejsmenuen. Du kan også straks vælge punktet "Enhedshåndtering" i rullemenuen (det samme kan gøres ved at få adgang til komponenten via "Denne computer" i menuen "Start").

Trin 4

Hvis du har kaldt "System" -komponenten, skal du gå til fanen "Hardware" i det vindue, der åbnes, og klikke på knappen "Enhedshåndtering" i gruppen med samme navn. Der åbnes et ekstra vindue. Hvis du oprindeligt valgte elementet "Enhedshåndtering" i genvejsmenuen, vil det krævede vindue være tilgængeligt med det samme.

Trin 5

Find filialen til dvd- og cd-rom-drev på listen, og udvid den ved at klikke på "+" -tegnet. Højreklik på navnet på din disklæser, og vælg Egenskaber i rullemenuen. Åbn fanen "Generelt" i egenskabsvinduet, og brug rullelisten i gruppen "Enhedsapplikation" til at indstille værdien "Denne enhed er i brug (aktiveret)". Bekræft dit valg med OK-knappen, og luk vinduerne.

Anbefalede: