Sådan Fjernes En Fodnote

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Fodnote
Sådan Fjernes En Fodnote

Video: Sådan Fjernes En Fodnote

Video: Sådan Fjernes En Fodnote
Video: Indsæt en Fodnote i Word 2024, Kan
Anonim

At arbejde med fodnoter i Word-dokumenter rejser ofte mange spørgsmål. Faktisk vil du ikke straks finde ud af, hvordan du indsætter dem i et dokument, men hvordan du sletter dem. Der er en separat menu med samme navn til indsættelse af fodnoter, men det er ikke umiddelbart muligt at finde en måde at fjerne dem på.

Sådan fjernes en fodnote
Sådan fjernes en fodnote

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har brug for at fjerne en eller flere fodnoter fra dokumentet, er der en enkel måde, som du ikke umiddelbart kan gætte på. Du skal bare vælge linket og trykke på Delete (Del) -tasten eller kombinationen af Ctrl- og X-tasterne på computertastaturet. Bemærk, at du ikke behøver at vælge og slette fodnote-teksten nederst på siden eller i slutningen af dokumentet, men selve fodnoten i teksten. En anden måde at fjerne fodnoten på er mere velegnet til dem, der ikke bruger en mus. Du skal placere markøren i teksten umiddelbart efter linket og trykke to gange på Backspace-tasten.

Trin 2

Hvis du har brug for at slette alle fodnoter i et dokument på én gang, kan det være meget kedeligt at jage ned hver og fremhæve en ad gangen. Der er en anden mulighed. Klik på fanen Hjem, og vælg kommandoen Erstat i sektionen Redigering.

Trin 3

Gå til fanen Erstat, og klik på knappen Mere. Klik nu på knappen "Special", og vælg "Footnote Mark".

Trin 4

Klik på Erstat alle. I dette tilfælde skal feltet "Erstat med" være tomt. Alle fodnoter i dokumentet fjernes.

Anbefalede: