Sådan Rulles Vista Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rulles Vista Tilbage
Sådan Rulles Vista Tilbage

Video: Sådan Rulles Vista Tilbage

Video: Sådan Rulles Vista Tilbage
Video: JEG ER TILBAGE!! 2024, Kan
Anonim

Nogle gange er der situationer, hvor Windows Vista-operativsystemet holder op med at fungere normalt. Konstant spontan genstart, bremsning og andre virkninger af ustabilt arbejde. Dette kan ske efter installation af et program, der kan få operativsystemet til at gå ned. I sådanne situationer er det heldigvis slet ikke nødvendigt at geninstallere operativsystemet. Windows Vista har en tilbageførselsfunktion, som du kan bruge til at gendanne operativsystemet til dets tidligere tilstand.

Sådan rulles Vista tilbage
Sådan rulles Vista tilbage

Instruktioner

Trin 1

Klik på "Start" og vælg "Kontrolpanel". Når du går til "Kontrolpanel", skal du finde linjen "Vis" i øverste højre hjørne. Der vil være en pil ved siden af den. Klik på den med venstre museknap, og vælg "Små ikoner" i det vindue, der vises. Find nu "Recovery" -parameteren på "Kontrolpanel" og klik på den med venstre museknap.

Trin 2

Et vindue vises, hvorfra du kan starte systemgendannelsesproceduren. Vælg "Start systemgendannelse" i den. En dialogboks med indledende oplysninger vises. Læs det og klik på "Næste". En liste over gendannelsespunkter vises i det næste vindue. Hvert af gendannelsespunkterne har en "Oprettelsesdato" og "Beskrivelse" ved siden af. "Oprettelsesdato" betyder, at hvis du vælger dette punkt, vender operativsystemet tilbage til den tilstand, da dette punkt blev oprettet.

Trin 3

Når du har valgt et gendannelsespunkt, skal du klikke på Næste. I det næste vindue skal du starte gendannelsesproceduren. For at gøre dette skal du klikke på "Udfør". Derefter skal computeren genstarte. Derefter begynder processen med at rulle operativsystemet tilbage til en tidlig tilstand. Der vil være en bjælke på skærmen, der viser status for Windows Vista-tilbagekoblingsprocessen. Så snart denne bjælke når slutningen, genstarter computeren, og systemet starter i normal drift. Hvis statuslinjen for gendannelse er nået slutningen, og computeren ikke genstarter automatisk, skal du genstarte den manuelt.

Trin 4

Hvis operativsystemet slet ikke starter, og du ikke kan starte tilbageføringsprocessen, skal du logge på systemet ved hjælp af "Sikker tilstand". For at gøre dette skal du straks efter at have tændt computeren trykke på F8-tasten. Der vises et vindue, hvor du kan vælge muligheden for at starte Windows. Vælg "Safe Mode". Vent til Windows starter i fejlsikret tilstand. Yderligere handlinger er de samme som i det foregående tilfælde.

Anbefalede: