Sådan Tilsluttes To Computere Til Et Netværk Via Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes To Computere Til Et Netværk Via Internettet
Sådan Tilsluttes To Computere Til Et Netværk Via Internettet

Video: Sådan Tilsluttes To Computere Til Et Netværk Via Internettet

Video: Sådan Tilsluttes To Computere Til Et Netværk Via Internettet
Video: Videoguide - Tilslut PC til trådløst netværk 2024, April
Anonim

Hvis du vil spille med venner over netværket, overføre nogle filer fra en computer til en anden eller downloade vigtige dokumenter fra en kollega uden at bruge standardinternetværktøjer, og derefter bruge speciel software mellem dine computere, kan du oprette en lokal over Internettet. Det mest populære værktøj til oprettelse af et sådant netværk er Hamachi.

Sådan tilsluttes to computere til et netværk via Internettet
Sådan tilsluttes to computere til et netværk via Internettet

Nødvendig

computer med internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du downloade Hamachi-programmet. Du kan gøre dette direkte på dets officielle hjemmeside. https://secure.logmein.com/RU/home.aspx. Flere versioner af programmet er tilgængelige for download, både betalte og gratis. Til hjemmebrug er den gratis version velegnet, hvilket begrænser antallet af computere i det lokale netværk til 16. Efter installation af hjælpeprogrammet skal du klikke på knappen "Aktivér"

Trin 2

Efter tænding vises en dialogboks, hvor du skal indtaste klientens navn (Login). Som login kan du vælge et hvilket som helst ord eller et sæt bogstaver, forudsat at det ikke er optaget. Når du har registreret navnet, kan du begynde at oprette et nyt netværk. For at gøre dette skal du klikke på knappen Opret et nyt netværk.

Trin 3

Efter at have klikket på knappen Opret et nyt netværk, vises en anden dialogboks, hvor du skal registrere netværksidentifikatoren samt netværksadgangskoden, som sikrer sikkerhed og kun gemmes af brugere, der planlægger at oprette forbindelse til dette netværk. Derefter trykker vi på knappen "Opret". Netværket er klar.

Trin 4

Lad os derefter overveje at forbinde andre computere til det "nye" netværk. Først skal du installere værktøjet på dem, starte det og trykke på knappen "Aktivér". Derefter indtaster vi klientens navn (som skal være unikt for hver computer). For at oprette forbindelse til et eksisterende og kendt netværk i netværket skal du klikke på "Deltag i et eksisterende netværk". Indtast netværks-id og adgangskode i dialogboksen - vi har forbindelse til det lokale netværk via Internettet.

Anbefalede: