Sådan Annulleres Udskrivning Af Et Dokument

Indholdsfortegnelse:

Sådan Annulleres Udskrivning Af Et Dokument
Sådan Annulleres Udskrivning Af Et Dokument

Video: Sådan Annulleres Udskrivning Af Et Dokument

Video: Sådan Annulleres Udskrivning Af Et Dokument
Video: Sådan printer du et dokument som sikker udskrift 2024, April
Anonim

Undervejs under udskrivning af et dokument er det nødvendigt at annullere denne handling. Dette kan gøres på forskellige måder. Det hele afhænger kun af den specifikke situation, og af hvilken slags handlingsmulighed, der er praktisk for brugeren.

Sådan annulleres udskrivning af et dokument
Sådan annulleres udskrivning af et dokument

Instruktioner

Trin 1

Hvis du er bekymret for, at du ikke kan standse eller annullere udskrivningen i tide, kan du først fjerne papiret fra printerbakken for ikke at spilde ekstra sider på at udskrive unødvendige materialer. Systemet giver dig besked om problemet - mangel på papir, ignorér denne meddelelse. Det tilrådes ikke at frakoble printeren fysisk (tryk ikke på knappen på kabinettet, og træk ikke kablet ud), dette kan føre til, at papirarket sidder fast i udstyret.

Trin 2

Klik på Start-knappen eller Windows-tasten, åbn Kontrolpanel, og vælg ikonet Printere og faxenheder fra kategorien Printere og anden hardware. Denne sti er ret lang, hvis du bruger din printer ofte, er det bedre at konfigurere visningen af mappen "Printere og faxenheder" i menuen "Start".

Trin 3

Højreklik på proceslinjen, og vælg Egenskaber i genvejsmenuen. I dialogboksen, der åbnes, skal du gå til fanen "Startmenu" og klikke på knappen "Tilpas" overfor "Startmenu" -punktet. I den nye dialogboks skal du gøre fanen "Avanceret" aktiv.

Trin 4

I gruppen Startmenupunkter finder du elementet Printere og faxenheder på listen og placerer en markør på den. Klik på OK-knappen i vinduet Tilpasning af startmenuen, anvend de nye indstillinger i vinduet Egenskaber.

Trin 5

Når du har åbnet mappen "Printere og faxenheder", skal du højreklikke på genvejen med navnet på den printer, du har brug for. I kontekstmenuen skal du vælge en af kommandoerne: "Pause udskrivning" eller "Udskudt udskrivning". Dette lukker printeren (husk bare at genstarte den senere).

Trin 6

Klik på navnet på din printer med venstre museknap for at vælge en kommando til handlinger med dokumentet sendt til udskrivning. I den dialogboks, der åbnes, skal du vælge linjen med dokumentnavnet.

Trin 7

Udvid menuen Dokument, og vælg Fortryd. Bekræft dine handlinger i anmodningsvinduet, og vent på, at dokumentet fjernes fra listen. Hvis du kun ønsker at sætte udskrivningen midlertidigt på pause, skal du vælge kommandoen Pause. For at genoptage udskrivningen i fremtiden skal du klikke på "Genstart".

Anbefalede: