Sådan Oprettes Et Landskabsark I Microsoft Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Landskabsark I Microsoft Word
Sådan Oprettes Et Landskabsark I Microsoft Word

Video: Sådan Oprettes Et Landskabsark I Microsoft Word

Video: Sådan Oprettes Et Landskabsark I Microsoft Word
Video: Основы Microsoft Word. Ворд для начинающих. часть 1 2024, Kan
Anonim

Når du starter Microsoft Office Word-teksteditor, oprettes som standard et tomt A4-ark i stående retning. For at ændre sideindstillingerne skal du henvise til applikationsværktøjerne.

Sådan oprettes et landskabsark i Microsoft Word
Sådan oprettes et landskabsark i Microsoft Word

Instruktioner

Trin 1

Kør programmet, og opret et nyt dokument, eller åbn et eksisterende til redigering. Klik på fanen Sidelayout. Hvis værktøjslinjerne ikke vises, skal du flytte musemarkøren til den synlige del af panelet og højreklikke på den. I genvejsmenuen skal du finde elementet "Minimer bånd" og fjerne markøren fra det.

Trin 2

I sektionen "Sideindstillinger" skal du klikke på miniatureknappen "Retning". I rullemenuen skal du venstreklikke på "Landskab". Arket roteres 90 grader. Brug knapperne "Margener" til at justere den korrekte placering af teksten på siden.

Trin 3

Du kan også ringe til dialogboksen Sideopsætning for at ændre sideretningen. Mens du er på fanen Sidelayout, skal du klikke på pileknappen i linjen med bloknavnet.

Trin 4

I vinduet, der åbnes, skal du gøre fanen "Felter" aktiv. I gruppen "Orientering" skal du vælge miniaturen med indskriften "Landskab" ved at klikke på den med venstre museknap. I gruppen Eksempel ændres sidelayoutet efter den valgte indstilling.

Trin 5

Vær opmærksom på feltet "Anvend" med en rulleliste i samme gruppe "Prøve". Her kan du angive, om du skal anvende liggende retning på hele dokumentet eller kun på det ark, som du i øjeblikket redigerer tekst på.

Trin 6

Når du har angivet de nye indstillinger, skal du anvende dem på dokumentet ved at klikke på OK-knappen. Dialogboksen Sideopsætning lukkes automatisk. Hvis du har brug for at se, hvordan et udskrevet ark med dine data vil se ud, og ikke kun et layout, skal du bruge preview-funktionen.

Trin 7

Klik på Office-knappen i øverste venstre hjørne af vinduet. Vælg kommandoen Udskriv eksempel i menuen Udskriv. En miniaturebillede af dit dokument åbnes. I visningstilstand kan du også ændre retning. De nødvendige værktøjer findes i blokken "Sideindstillinger".

Anbefalede: