Sådan Får Du Vist Swf-filen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Swf-filen
Sådan Får Du Vist Swf-filen

Video: Sådan Får Du Vist Swf-filen

Video: Sådan Får Du Vist Swf-filen
Video: Как открыть файл SWF через adobe flash player 2024, Kan
Anonim

ShockWave Flash (swf) er en multimediefiludvidelse, der oftest indeholder et websideelement, der inkluderer grafik, videoer, lyde og interaktioner mellem besøgende. For at se det kan du bruge flere applikationer, begge installeret på de fleste computere som standard og installeret yderligere efter anmodning fra brugeren.

Sådan får du vist swf-filen
Sådan får du vist swf-filen

Instruktioner

Trin 1

Brug en vilkårlig browser til at se swf-filen, der er integreret på websiden. Hvis din computer ikke har et plug-in, der skal afspille filer af denne type, vil browseren automatisk vise et link til download-siden sammen med et tilbud om at installere det. Du skal følge linket og køre installationsprogrammet, og når det er færdigt med at arbejde, skal du muligvis genstarte browseren. Som et resultat afspilles swf-filer automatisk.

Trin 2

Indstil som standardafspiller for sådanne filer et af programmerne fra det firma, der udvikler swf-standarden - Adobe. Der er to sådanne programmer - Flash Player og Flash Projector. Den første er mere egnet til at se videoer i swf-format - som enhver medieafspiller har den funktionerne gentagelse, pause, tilbagespoling, afspilningsliste osv. Du kan downloade den nyeste version af denne mulighed gratis og uden nogen registrering fra producentens websted - https://get.adobe.com/ru/flashplayer/. Klik på knappen "Indlæs", og vælg "Kør" i dialogboksen til arkivering. Derefter begynder installationsprogrammet at arbejde, hvis spørgsmål du skal svare på. Efter installationen er alle SWF-filer, der er gemt på din computer, spillet af denne afspiller ved at dobbeltklikke.

Trin 3

Download Flash Player-projektor fra Adobes websted, hvis du er mere interesseret i swf-filer, der indeholder Flash-spil og websideelementer. Der er ingen paneler med kontrolelementer, hele vinduespladsen er optaget af selve flashelementet. Du kan downloade denne version af programmet via et direkte link fra Adobes websted - https://fpdownload.macromedia.com/pub/flashplayer/updaters/11/flashplayer_11_sa_32bit.exe. Dette er ikke et installationsprogram, men en eksekverbar programfil, som du skal gemme og derefter gøre det til standardprogrammet til afspilning af swf-filer.

Trin 4

Brug en medieafspiller som en alternativ måde at se swf-filer på. Mange af dem kan bruges både til en engangsvisning af en flashfil og kan gøres til standardprogrammet til konstant afspilning af sådanne filer.

Anbefalede: