Sådan Finder Du Ud Af Hastigheden På En Harddisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Hastigheden På En Harddisk
Sådan Finder Du Ud Af Hastigheden På En Harddisk

Video: Sådan Finder Du Ud Af Hastigheden På En Harddisk

Video: Sådan Finder Du Ud Af Hastigheden På En Harddisk
Video: Sådan monterer du en harddisk 2024, Kan
Anonim

Næsten enhver bruger ved, at det ikke er tilfældigt, at harddisken hedder det. Det er baseret på flere plader, der er placeret på spindlen. Denne spindel drejer skiverne med en bestemt hastighed, så nålen kan læse den information, den har brug for. Hastigheden på hver harddisk er forskellig, den sande hastighed på harddisken kan kun findes ved hjælp af specielle programmer.

Sådan finder du ud af hastigheden på en harddisk
Sådan finder du ud af hastigheden på en harddisk

Nødvendig

Diskhastighedssoftware

Instruktioner

Trin 1

Fra programmets navn kan du forstå, hvad det er beregnet til. Programmet er så lavt, at hastigheden på downloadet fra Internettet kun tager et par sekunder på trods af din båndbredde. Denne enkle applikation giver dig mulighed for at finde ud af den mindste og maksimale læsehastighed, harddiskstørrelse, filsystemtype, antal sektorer og klyngestørrelse.

Trin 2

Fordi programmet kræver ikke installation, skal du pakke det ud og køre det ved at dobbeltklikke på venstre museknap på filen Disk Speed.exe. I programmets hovedvindue skal du klikke på rullelisten Drev til test og vælge en harddiskpartition. Som regel testes afsnit "C" først, fordi det er systemisk.

Trin 3

Faner findes under rullelisten, gå til fanen Test Resluts, og klik på knappen Start test for at begynde at teste det valgte afsnit. Hvad skal der gøres for at programmet kan teste disken så hurtigt som muligt og give de mest nøjagtige resultater? Det er nødvendigt at lukke alle programmer, der på nogen måde kan interagere med harddisken. Det er også nødvendigt helt at stoppe med at arbejde på computeren under testen.

Trin 4

Ved afslutningen af testen vises resultaterne i korte træk i det nederste vindue i programmet Resultater i kort. Klik på knappen Sammenlign resultater for en detaljeret visning af testresultaterne. Når du klikker på denne knap, bliver du bedt om at oprette forbindelse til Internettet. Diskhastighed opretter forbindelse til serveren, på hvilken side alle resultaterne af denne test vil blive angivet.

Trin 5

Uanset hvilken slags rapport du ser på, kort eller minimal, vises harddiskhastigheden i feltet Drevhastighed. På programmets hjemmeside kan du sammenligne disse tal med referenceværdierne for harddiske, der også bestod denne test.

Anbefalede: