Sådan Installeres Drivere På Et Netværkskort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Drivere På Et Netværkskort
Sådan Installeres Drivere På Et Netværkskort

Video: Sådan Installeres Drivere På Et Netværkskort

Video: Sådan Installeres Drivere På Et Netværkskort
Video: Sådan installerer du et nyt netværkskort 2024, April
Anonim

Et netværkskort bruges til at forbinde computere til et netværk. Som enhver anden enhed i systemenheden fungerer den ikke, hvis driveren ikke er installeret på den - et lille værktøj, der giver operativsystemet adgang til hardwareenheden.

Sådan installeres drivere på et netværkskort
Sådan installeres drivere på et netværkskort

Instruktioner

Trin 1

Hvis netværkskortet lige er installeret på bundkortet, efter indlæsning af operativsystemet, vises en meddelelse: “En ny enhed er blevet fundet. Windows leder efter drivere. Windows XP og senere har en rig samling af drivere til netværkskort, så installationen vil sandsynligvis lykkes uden din deltagelse. Du skal dog muligvis installere driverne manuelt.

Trin 2

Drivere leveres normalt med enheder på cd-rom eller nu meget sjældent på disketter. Indsæt disken i dit cd-drev. På anmodning fra systemet med søgnings- og installationsparametre skal du klikke på "Gennemse" og angive netværksstien til driverne. Klik på Næste. Når installationen er afsluttet, accepterer du at genstarte din computer.

Trin 3

Sørg for, at driverne er installeret korrekt. For at åbne genvejsmenuen skal du højreklikke på ikonet "Denne computer" og vælge indstillingen "Egenskaber". Gå til fanen "Hardware", klik på "Enhedshåndtering" og udvid listen "Netværkskort". Højreklik på navnet på din adapter og aktiver "Egenskaber". Under fanen Generelt i afsnittet Enhedsstatus skal der være en meddelelse, der siger "Enheden fungerer korrekt".

Trin 4

Hvis du har installeret en netværksadapter på bundkortet, men ikke har drivere til det, skal du gå til producentens websted fra en anden computer og downloade driverne derfra til en diskette eller et USB-flashdrev. Kopier til din harddisk i en mappe med et særligt navn, så du nemt kan huske netværksstien, for eksempel D: DriversNetwork.

Trin 5

Gå til "Enhedshåndtering", udvid "Netværkskort" -noden og højreklik på navnet på netværkskortet. Vælg kommandoen "Opdater driver". Svar”nej, ikke denne gang” på “Hardwareopdateringsguiden” -spørgsmålet om at oprette forbindelse til Internettet. Klik på "Næste" for at fortsætte. I det næste vindue skal du kontrollere emnet "Installer fra den angivne kilde" og kommandoen "Næste".

Trin 6

Marker afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder denne placering i søgningen", og brug knappen "Gennemse" for at angive netværksstien til de krævede drivere. Klik på "Næste" for at fortsætte. Når installationen er afsluttet, accepterer du at genstarte din computer.

Anbefalede: