Sådan Fjernes Lys I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Lys I Photoshop
Sådan Fjernes Lys I Photoshop

Video: Sådan Fjernes Lys I Photoshop

Video: Sådan Fjernes Lys I Photoshop
Video: Абстрактный портрет с дымом в Фотошоп 2024, April
Anonim

En af de mest almindelige og irriterende fejl, der vises på fotografier, selv på optagelsestidspunktet, er at en del af billedet blinker. Dette sker, når lyskilder eller genstande, der skaber lyse refleksioner, kommer ind i rammen. Du kan fjerne blænding på billedet i rastergrafikeditoren Adobe Photoshop.

Sådan fjernes lys i Photoshop
Sådan fjernes lys i Photoshop

Nødvendig

  • - Adobe Photoshop;
  • - det originale billede.

Instruktioner

Trin 1

Indsæt det blegede billede i Adobe Photoshop. Tryk på Ctrl + O på tastaturet, eller vælg punktet "Åbn …" i sektionen Filer i hovedmenuen. En dialog vises. Naviger til biblioteket med billedfilen i. Fremhæv det i listen. Klik på knappen "Åbn".

Trin 2

Begynd at oprette et nyt justeringslag for at udjævne lysstyrken og kontrasten på højdepunkterne. I hovedmenuen skal du vælge Lag, Nyt justeringslag, "Lysstyrke / kontrast …". Dialogboksen Nyt lag vises. Indstil dens opacitet til 100%, og vælg Ingen og Normal fra henholdsvis farve- og tilstandslisterne. Indtast om nødvendigt et navn til laget i feltet Navn. Klik på OK.

Trin 3

Opret et justeringslag. Når du har gennemført det foregående trin, vises dialogboksen Lysstyrke / kontrast. Aktiver indstillingen Eksempel i den. Brug skyderne, eller indtast værdier i de tilsvarende tekstfelter for at ændre værdierne for Lysstyrke og Kontrast. Kontroller mængden af reduktion af højdepunktet. Få mindst delvis effekt. Under processen med at justere parametrene bliver hele billedområdet mørkere. Vær ikke opmærksom på dette. Arbejd kun med højdepunkter. Klik på OK. Dette skifter automatisk til et justeringslag.

Trin 4

Fyld lagmasken med sort. Aktiver Paint Bucket Tool. Indstil forgrundsfarven til sort. Klik med musen hvor som helst på billedet. Billedet i dokumentvinduet skifter til dets oprindelige udseende.

Trin 5

Returner justeringslaget til de ønskede områder. Indstil forgrundsfarven til hvid. Aktivér penselværktøjet. Vælg en blødkantet børste med en passende diameter. Indstil opacitetsværdien (parameter Opacity) i området 5-10%. Børst på forskellige områder af højdepunktet for at opnå den ønskede effekt. Hvis der er områder, der er for lyse, skal du gentage trin 2-5 så mange gange som nødvendigt.

Trin 6

Gem det korrigerede billede i en fil. Vælg elementet "Gem som …" i sektionen Filer i hovedmenuen, eller tryk på Ctrl + Skift + S på dit tastatur. Angiv målformat, filnavn og bibliotek, hvor det skal placeres. Klik på knappen Gem.

Anbefalede: