Sådan Tilsluttes Et Hub Til Et Hub

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Hub Til Et Hub
Sådan Tilsluttes Et Hub Til Et Hub

Video: Sådan Tilsluttes Et Hub Til Et Hub

Video: Sådan Tilsluttes Et Hub Til Et Hub
Video: Замена отопления в новостройке. Подключение. Опрессовка. #17 2024, April
Anonim

Nogle gange er der situationer, hvor det er nødvendigt at bruge ekstra udstyr til at udvide det lokale netværk. I sådanne tilfælde anbefales det at ty til installation af et netværkshub eller -hub.

Sådan tilsluttes et hub til et hub
Sådan tilsluttes et hub til et hub

Nødvendig

Netværkshub (hub), netværkskabler

Instruktioner

Trin 1

Vælg først det rigtige netværkshub. Hvis du ikke har brug for at tilpasse routing inden for netværket, skal du købe en almindelig netværkshub med ikke-konfigurerbare porte.

Trin 2

Installer dette udstyr på det ønskede sted. Tilslut strøm til den. Bemærk, at du ikke bør købe de billigste hub-modeller, hvis et stort antal computere vil være forbundet til det. I dette tilfælde risikerer du et alvorligt tab af dataoverførselshastighed.

Trin 3

Vælg det andet netværkshub, som du vil oprette forbindelse til den nye enhed til. Hvis den ikke har ledige Ethernet-slots (LAN), skal du frakoble en enhed fra den. Det anbefales at slukke for den computer, der er mindre efterspurgt i dette netværk.

Trin 4

Tilslut et nyt netværkshub til den ledige port ved hjælp af et netværkskabel. Hvis du har brug for at forbinde denne hub til en anden hub, skal du huske en regel: Tilslut aldrig sådanne enheder i en ring. De der. par ikke tre hubs, selvom det vil ske via flere ledsagende enheder.

Trin 5

Tilslut den tidligere frakoblede computer til den nye netværkshub. Tilslut alle andre krævede computere, bærbare computere eller printere til denne enhed.

Trin 6

Konfigurer indstillingerne til netværkskortene på den nye hardware, så de svarer til kravene i dit eksisterende lokale netværk.

Trin 7

Hvis du har købt et hub med brugerdefinerede porte, skal du foretage disse indstillinger, så alle computere kan få adgang til netværket uden at oprette IP-adressekonflikter.

Anbefalede: