Sådan Opdateres Manuelt Avast

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opdateres Manuelt Avast
Sådan Opdateres Manuelt Avast

Video: Sådan Opdateres Manuelt Avast

Video: Sådan Opdateres Manuelt Avast
Video: Как удалить Avast Free Antivirus с компьютера полностью 2024, Kan
Anonim

Avast er et af de mest udbredte antivirusprodukter. Opdatering af antivirusdatabaser i dette program er mulig på to måder: automatisk, hvis programmet er installeret på en computer, der er tilsluttet internettet eller offline, hvis der ikke er noget internet.

Sådan opdateres manuelt avast
Sådan opdateres manuelt avast

Nødvendig

  • - computer;
  • - installeret program "Avast".

Instruktioner

Trin 1

Opdater Avast-antivirus manuelt, for dette skal du følge linket til programmets officielle hjemmeside på en computer, der er forbundet til internettet https://avast.com/dk/update_avast_4_vps.html og download arkivet med opdateringer

Trin 2

Kopier dette arkiv til den computer, hvor du vil opdatere Avast-antivirusdatabaser, pakke det ud til enhver mappe. Angiv derefter denne mappe i programmet som opdateringskilde. Start Avast-opdateringsprocessen.

Trin 3

Kopier installationsmappen, den er placeret i Avast-programmappen i følgende sti: Alwil Software / Avast / Setup. Overfør denne mappe til en computer uden internetforbindelse, og du skal opdatere Avast-databasen manuelt.

Trin 4

Stop programmet ved at højreklikke på programikonet i systembakken, vælg kommandoen "Stop access scanner". Gå derefter til mappen med det installerede antivirus og slet installationsmappen. I stedet skal du kopiere den nye mappe fra en anden computer uden at skulle genstarte systemet. Sørg for, at installationsstierne til Avast på begge computere er de samme.

Trin 5

Gå til operativsystemets hovedmenu ved hjælp af "Start" -knappen, vælg "Kontrolpanel". Vælg derefter menuen Tilføj eller fjern programmer, klik på et element fra listen over Avast-antivirus (f.eks. Avast! Home Edition). Vælg kommandoen "Slet" i menuen, der vises, og derefter "Gendan". Vent på, at processen er afsluttet, genstart computeren. Manuel opdatering af Avast er afsluttet.

Trin 6

Kopier 400.vps-filen fra mappen med den installerede og opdaterede Avast, du kan finde den i følgende sti: C: / Program Files / Alwil Software / Avast / DATA. Indsæt det i mappen med Avast installeret på din computer for at opdatere dit antivirusprogram. Genstart derefter din computer. Se efter programopdateringer.

Anbefalede: