Sådan Deaktiveres Hardwarevideoacceleration

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Hardwarevideoacceleration
Sådan Deaktiveres Hardwarevideoacceleration

Video: Sådan Deaktiveres Hardwarevideoacceleration

Video: Sådan Deaktiveres Hardwarevideoacceleration
Video: Hardware video acceleration on the classic Mac Pro - part 1 2024, April
Anonim

Videohardwareacceleration er ikke en forudsætning for visning i høj kvalitet af de anvendte videofiler. En forudsætning for, at dette objekt fungerer normalt, er tilstedeværelsen af en Microsoft DirectX-driver og en videohukommelse på mindst 128 MB. Problemer med billedkvalitet kan ofte løses ved at deaktivere hardwareacceleration og skifte til softwareacceleration.

Sådan deaktiveres hardwarevideoacceleration
Sådan deaktiveres hardwarevideoacceleration

Instruktioner

Trin 1

Ring til genvejsmenuen for den video, der ses, ved at højreklikke på midten af vinduet, og vælg punktet "Indstillinger".

Trin 2

Gå til fanen "Indstillinger" i dialogboksen, der åbnes, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Aktivér hardwareacceleration".

Trin 3

Opdater siden for at anvende de valgte ændringer, og kald til hovedmenuen i Microsoft Windows Vista-operativsystemet for at udføre handlingen med at deaktivere hardwareacceleration af den video, der afspilles.

Trin 4

Gå til Kontrolpanel, og udvid linket Udseende og personalisering.

Trin 5

Vælg sektionen Tilpasning, og udvid skærmtilpasningsnoden.

Trin 6

Brug "Avanceret" og gå til fanen "Diagnostik" i dialogboksen, der åbnes.

Trin 7

Klik på knappen Skift indstillinger, og træk skyderen til Ingen for at mindske eller deaktivere hardwareacceleration (for Microsoft Windows Vista).

Trin 8

Ring til hovedmenuen i Microsoft Windows XP-operativsystemet for at udføre en alternativ procedure til deaktivering af hardwarevideoacceleration og indtast value desk.cpl i tekstfeltet i søgefeltet.

Trin 9

Bekræft udførelsen af kommandoen ved at trykke på funktionstasten Enter og gå til fanen "Parametre" i den dialogboks, der åbnes.

Trin 10

Brug indstillingen Avanceret, og gå til fanen Fejlfinding i den nye dialogboks.

Trin 11

Træk diaset til "Nej" -positionen og bekræft udførelsen af kommandoen for at deaktivere hardwareacceleration ved at klikke på OK.

Trin 12

Bekræft anvendelsen af de valgte ændringer igen ved at klikke på OK-knappen (til Microsoft Windows XP).

Trin 13

Ring til hovedmenuen i Microsoft Windows Vista-operativsystemet ved at klikke på "Start" -knappen for at udføre en alternativ handling for at deaktivere hardwareaccelerationsfunktionen og indtaste value desk.cpl i tekstfeltet i søgefeltet.

Trin 14

Bekræft udførelsen af kommandoen ved at trykke på funktionstasten Enter og angiv element desk.cpl i den åbnede "Programmer" -mappe.

Trin 15

Bekræft din autoritet ved at indtaste administratoradgangskoden i systemanmodningsvinduet, der åbnes, og træk skyderen i linjen "Hardwareacceleration" til "Nej" -position (for Microsoft Windows Vista).

Anbefalede: