Sådan Vælger Du Et Bundkortstester

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Et Bundkortstester
Sådan Vælger Du Et Bundkortstester

Video: Sådan Vælger Du Et Bundkortstester

Video: Sådan Vælger Du Et Bundkortstester
Video: Как пользоваться Apple Pay на выключенном Iphone 2024, April
Anonim

Ved kontrol af bundkort giver en speciel tester kaldet et POST-kort uvurderlig hjælp til guiden. Denne enhed er installeret i et gratis slot og giver dig mulighed for at få oplysninger om fejl, selv i mangel af et billede.

Sådan vælger du et bundkortstester
Sådan vælger du et bundkortstester

Instruktioner

Trin 1

Se nøje på bundkortet for en 2-cifret, 7-segment LED. Hvis det er til stede, er POST-kortet allerede indbygget i tavlen. Så er det fornuftigt kun at købe et separat kort, hvis du skal teste andre bundkort, eller hvis det er mere bekvemt for dig at gengive tekstmæssigt snarere end kode, der repræsenterer oplysninger om fejl.

Trin 2

Vælg den grænseflade, gennem hvilken POST-kortet skal oprette forbindelse til bundkortet. I dag har langt størstedelen af disse kort PCI-slots. Men nogle industrielle indlejrede computere bruger stadig ISA-grænsefladen. Hvis du skal håndtere begge maskiner, skal du købe POST-kort af begge standarder.

Trin 3

Beslut, hvilken måde at præsentere information om fejl på, der er mere praktisk for dig: kode eller tekst. Tavler udstyret med en tekstindikator er dyrere, men kræver ikke, at brugeren husker koder eller søger efter oplysninger om dem på Internettet.

Trin 4

Hvis du har købt et kort med en kodeindikation, og referencebogen om fejlkoder ikke var inkluderet i dets leveringssæt, skal du gå til følgende websted: https://www.postcodemaster.com/. Gør det samme, hvis dataene om fejlkoder på det bundkort, du kontrollerer, ikke findes i tavlens database med tekstindikation. På webstedet skal du vælge producenten og BIOS-versionen på listen på venstre side. Hvis computeren ikke kan startes, og der ikke er andre i nærheden, skal du bruge din mobiltelefon til at få adgang til webstedet. For at undgå interferens skal du opbevare den mindst en meter fra en åben computerhylster og mindst 30 centimeter fra tastaturet (det kan fryse og kræve tilslutning igen)

Trin 5

Installer og fjern kun POST-kortet, når computeren er slukket. I dette tilfælde skal strømforsyningen være frakoblet netværket fysisk, så selv standby-strømforsyningsspændingen er fraværende. At udføre disse handlinger, mens maskinen er tilsluttet, er ikke farligt for dig, men for bundkortet og selve POST-kortet.

Anbefalede: