Sådan Tilsluttes Flere Modemer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Flere Modemer
Sådan Tilsluttes Flere Modemer

Video: Sådan Tilsluttes Flere Modemer

Video: Sådan Tilsluttes Flere Modemer
Video: 📶 4G LTE USB модем с WiFi с AliExpress / Обзор + Настройки 2024, Kan
Anonim

En situation kan opstå, når flere modemer skal forbindes til en computer. For eksempel bruges et ADSL-modem som et almindeligt fast internetmodem. Men når netværket går ned, og internetadgang ved hjælp af ADSL-teknologi går tabt, kan du oprette forbindelse til et modem baseret på et trådløst netværk.

Sådan tilsluttes flere modemer
Sådan tilsluttes flere modemer

Nødvendig

computer, ADSL-modem, USB 3G-modem

Instruktioner

Trin 1

Først skal du forbinde dit ADSL-modem til din computer. Forbindelsesgrænsefladen, afhængigt af modemmodellen, kan være anderledes. Dette er enten Ethernet (tilslutning til et netværkskort) eller via en USB-port. Nogle modemer har to grænseflader. Tilslut modemet gennem den relevante grænseflade. Efter tilslutning skal du installere modemdrivere.

Trin 2

For at konfigurere indstillingerne for at oprette forbindelse til netværket skal du klikke på "Start" og derefter vælge "Kontrolpanel". Find mappen Netværksforbindelser, og vælg komponenten Opret ny netværksforbindelse. Indtast derefter trin for trin alle de netværksindstillinger, der er modtaget fra din internetudbyder. Udbyderens instruktioner skal indeholde detaljer om alle trin til opsætning af forbindelsen.

Trin 3

Når netværksforbindelsen oprettes, vises den i mappen "Netværksforbindelser". Højreklik på den og vælg "Send" i genvejsmenuen. Vælg derefter linjen "Desktop (Opret genvej)". For at få adgang til Internettet ved hjælp af et ADSL-modem skal du nu vælge genvejen til denne netværksforbindelse på skrivebordet ved at højreklikke på det og vælge "Opret forbindelse".

Trin 4

Installation af den anden type modem er lettere og hurtigere. Tilslut blot dit USB 3G-modem til en ledig USB-port. Vent, indtil "Installationsguiden" til softwaren starter. Installer softwaren ved hjælp af vejledningen fra installationsguiden. I sådanne modemer er alt som regel allerede konfigureret automatisk. Efter installation af softwaren skal du klikke på "Genvej" -> "Start" og vælge "Opret forbindelse".

Trin 5

Du kan også oprette en genvej til hurtig start. For at gøre dette skal du gå til mappen "Netværksforbindelser" igen. Vælg en USB 3G-forbindelse, og send genvejen til dit skrivebord. For at oprette forbindelse til internettet via USB 3G er det ikke nødvendigt at starte modemsoftwaren hver gang. Vælg bare din skrivebordsgenvej ved at klikke på Opret forbindelse.

Anbefalede: