Sådan Begrænses Adgangen Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Begrænses Adgangen Til En Computer
Sådan Begrænses Adgangen Til En Computer

Video: Sådan Begrænses Adgangen Til En Computer

Video: Sådan Begrænses Adgangen Til En Computer
Video: Access your PC from anywhere with Google account 2024, Kan
Anonim

Begrænsning af adgangen til din computer kan hjælpe med at løse flere problemer på én gang. For eksempel beskyttelse af fortrolige oplysninger, begrænsning af børns adgang til en computer, beskyttelse mod alt for nysgerrige kolleger.

Sådan begrænses adgangen til en computer
Sådan begrænses adgangen til en computer

Instruktioner

Trin 1

Indsæt en adgangskode for at starte computeren i BIOS. For at gøre dette skal du på de fleste computere holde nede "Slet" -tasten, når du tænder den. BIOS-shell starter. Gå til menuen Advanced Bios Features, og skift Psssword-kontrolparameter fra Bios til System. Gå ud til hovedmenuen med "Esc" -tasten. I punktet "Indstil brugeradgangskode" skal du indstille adgangskoden to gange, som computeren har brug for, når systemet starter. Vælg "Gem og afslut opsætning". Computeren genstarter, og næste gang den starter, beder den dig om at indtaste den adgangskode, du har angivet.

Trin 2

Deaktiver ubrugte konti. Højreklik på ikonet Denne computer. Vælg "Kontrol" i rullemenuen. Udvid biblioteket Lokale brugere og grupper. Åbn mappen Brugere. Deaktiver alle konti undtagen administratorkontoen og den, du bruger. Indstil adgangskoder til de resterende konti.

Trin 3

For at beskytte computeren, som har været tændt i kort tid i dit fravær, skal du bruge adgangskodebeskyttelsen på den pauseskærm, du bruger på skrivebordet. Højreklik et vilkårligt sted på skrivebordet (ikke optaget af genveje), og vælg Egenskaber. På fanen "Pauseskærm" skal du reducere intervallet for dets udseende til tre til fem minutter og markere afkrydsningsfeltet "Adgangskodebeskyttelse". Hvis computeren nu har været inaktiv i længere tid end den angivne tid, vises der en stænkskærm, som du kun kan afslutte ved at skrive en adgangskode.

Anbefalede: