Sådan Optages En Demo I Contra

Indholdsfortegnelse:

Sådan Optages En Demo I Contra
Sådan Optages En Demo I Contra

Video: Sådan Optages En Demo I Contra

Video: Sådan Optages En Demo I Contra
Video: Прохождение Company of Heroes [Эксперт] #20 (1/2) - Удержание Мортэна 2024, Kan
Anonim

Ganske ofte opretter spillere optagelser af gameplay. Dette hjælper dig med at identificere dine egne fejl eller oprette et videoklip dedikeret til et specifikt spil i fremtiden. Counter-Strike-funktioner inkluderer muligheden for automatisk at optage en demo.

Sådan optages en demo i Contra
Sådan optages en demo i Contra

Nødvendig

Modangreb

Instruktioner

Trin 1

Download spillet og installer det. Til dette er det bedre at bruge den officielle ressource www.steam.com. Opret din egen konto, og download Counter-Strike-spillet. Genstart din computer og start den.

Trin 2

Opret forbindelse til den server, du vælger, og åbn en konsol. For at starte optagelsen af en demo skal du indtaste kommandoposten "demo-navn". Det er nødvendigt at bruge latinske bogstaver og tal, når du vælger et navn. Indtast stopkommandoen for at afslutte optagelse af gameplay.

Trin 3

Det er ikke altid praktisk at konstant åbne konsollen og indtaste de angivne kommandoer. Tildel kommandoer til bestemte taster. Åbn din konsol, og skriv bind "f1" "record name1" i den. På samme måde tildeler du andre taster for at starte optagelsen af en demo med et andet navn. Vælg den tast, der stopper optagelsen. Indtast bind "f12" "stop" kommandoen i konsollen.

Trin 4

Tryk på de ønskede taster for at starte og stoppe demo-optagelse. Husk, at når du begynder at optage en demo med samme navn igen, overskrives den gamle fil. For at undgå denne situation skal du flytte de gemte demo-filer rettidigt.

Trin 5

Hvis du bruger dampversionen af spillet, skal du åbne programfilmappen og gå til dampkataloget. Vælg steamapps-mappen, og åbn din kontomappe. De optagede demoer findes i cstrike-mappen og har.dem-udvidelsen. For versioner, der ikke er Steam, skal du åbne cstrike-mappen i det bibliotek, hvor du installerede spillet.

Trin 6

Brug Counter-Strike til at se demo-filer. Indtast kommandovisningen "demo navn" i konsollen. Hvis du ikke har et spil, skal du bruge GeekPlay-programmet. Det er designet til at afspille demofiler, der er optaget i de fleste versioner af Counter-Strike.

Anbefalede: