Sådan Tilsluttes Et PS3-joystick Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et PS3-joystick Til En Computer
Sådan Tilsluttes Et PS3-joystick Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et PS3-joystick Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et PS3-joystick Til En Computer
Video: Apex Legends — трейлер к выходу сезона 3 «Тающий лед» 2024, Kan
Anonim

Det er praktisk at lege med joystick fra spilkonsoller. For at oprette forbindelse og synkronisere spil joysticket fra PS3-konsollen skal du installere et specielt program.

Sådan tilsluttes et PS3-joystick til en computer
Sådan tilsluttes et PS3-joystick til en computer

De fleste moderne spil, inklusive computerspil, er specielt lavet til joystick-kontrol. For eksempel spilles fodboldsimuleringer eller væddeløb bedst ved hjælp af en konsol-gamepad. Til dette kan et joystick fra Playstation 3.-konsollen bruges. Hvis brugeren forbinder Dualshock 3-gamepad til en computer, kan han få mest muligt ud af næsten ethvert spil.

Grundlæggende handlinger

For at spille dine yndlingsapplikationer ved hjælp af en gamepad behøver du ikke lide i lang tid. Du behøver kun at forbinde gamepad fra PS3-konsollen til computeren ved hjælp af et USB-kabel. En anden forbindelsesmulighed indebærer brug af en Bluetooth-adapter. Det er i dette tilfælde, at du kan spille trådløst. Selvfølgelig skal du oprette forbindelse og synkronisere Bluetooth-adapteren med din computer (hvis du bruger et joystick på en bærbar computer, behøver du ikke købe en sådan adapter, da den allerede er indbygget i de fleste bærbare modeller). Når brugeren har tilsluttet joysticket fra konsollen til computeren, skal du downloade og installere et specielt program - MotionJoy Gamepad Tool. Dette program ses af absolut alle spil, hvilket betyder, at ingen har problemer med at synkronisere denne software.

Hvordan arbejder jeg med MotionJoy Gamepad Tool?

Når brugeren har installeret dette program, skal du vælge elementet "Driver Manager". Derefter downloades specielle drivere, og computeren tror, at du tilslutter joysticket fra konsollen. Dernæst skal du markere afkrydsningsfeltet "Xbox 360 Controller Emulator" og vælge din gamepad på den generelle liste. Computeren antager, at en XboX-gamepad er tilsluttet den. Den eneste ulempe er, at alle de samme knapetiketter vil blive brugt som på Xbox, men du kan let vænne dig til det og vænne dig til det. Dernæst skal du klikke på knappen Aktivér. Derefter kan du nyde spil ved hjælp af joysticket fra PS3-konsollen.

MotionJoy Gamepad Tool-softwaren er ideel til brug med både Playstation 3 og Xbox gamepads. Ejere af begge konsoller kan nemt bruge det, og processen med at starte joystick på en computer er ikke anderledes. Som et resultat fungerer PS3-gamepad på samme måde som med selve konsollen (vibrationer og alle andre nuancer vil være til stede og vil ikke gå nogen steder).

Anbefalede: