Sådan Udskrives En E-billet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskrives En E-billet
Sådan Udskrives En E-billet

Video: Sådan Udskrives En E-billet

Video: Sådan Udskrives En E-billet
Video: Оригинальная и нарядная летняя кофточка спицами. Часть 1. 2024, Kan
Anonim

At købe en flybillet uden at forlade hjemmet er ikke et problem i dag for dem, der har en computer tilsluttet internettet ved hånden. Fordelene ved et sådant køb er indlysende - du kan selv vælge den mest bekvemme rute og tidsplan for dig, spare på billetprisen og vigtigst af alt spare din dyrebare tid ved at modtage en elektronisk billet i dine hænder umiddelbart efter betaling til flyvningen.

Sådan udskrives en e-billet
Sådan udskrives en e-billet

Instruktioner

Trin 1

Book din flybillet på ethvert websted, der sælger billetter online. Du kan spare penge ved at kontrollere flyveplanen fra din lufthavn og ved at kontakte direkte webstedet for det flyselskab, der driver de valgte flyrejser. Læs betalingsbetingelserne, som er beskrevet i et separat afsnit. De giver dig mulighed for at vælge den mest bekvemme mulighed blandt de mange tilbudte. Du kan betale for reservationen enten kontant eller ved overførsel fra et bankkort eller e-tegnebog.

Trin 2

Hvis du vælger muligheden for at betale kontant, skal du betale for den flybillet, du bestilte inden for 24 timer. For at gøre dette kan du som regel bruge populære netværk af betalingsterminaler eller kontakte kommunikationssaloner. Først efter betaling og bekræftelsen, sendes en fil med din billet til den e-mail, du har angivet, når du bestiller en billet.

Trin 3

I tilfælde af at du straks betaler billetprisen ved at overføre penge fra en elektronisk tegnebog eller et bankkort, vil du bogstaveligt talt inden for få minutter modtage en bekræftelse af betalingsfakta og en fil med en elektronisk billet til din e-mail.

Trin 4

Normalt kommer en elektronisk billet som en vedhæftet fil til en besked og er en fil klar til udskrivning, dens format er *.pdf. Hvis en printer er sluttet til din computer, skal du tænde den, åbne filen til visning og klikke på knappen "Udskriv". Hvis du ikke har en printer, skal du gemme filen med den elektroniske billet på et flashdrev og udskrive den fra dine venner, der har en computer og en printer eller i en hvilken som helst fotosalon.

Anbefalede: